Automobil Praguri în calitate top la preț redus
Praguri - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Praguri de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Praguri auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Praguri
 • Auto Praguri plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Praguri plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Praguri plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Praguri plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Praguri plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Praguri defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Praguri

Protecțiile pentru prag protejează startul de vopsea sau lac împotriva zgârieturilor, abraziunilor și altor deteriorări, îndeplinind în același timp și un rol estetic, oferind individualitate mașinii.

3 instrcuțiuni de utilizare a protecțiilor pentru prag

 1. Dacă observați pe prag zgârieturi sau tăieturi, înainte de a instala protecțiile, tratați pragul cu o soluție anti-corozivă.
 2. Protecțiile interioare pentru prag trebuie instalate imediat sub garnitura de cauciuc și ar trebui să se prindă strâns de prag. Pentru aceasta, înainte de a începe instalarea, aplicați marcaje speciale pe pragul mașinii.
 3. În decursul a câteva zile de la montarea protecțiilor, evitați mediile umede, în special nu spălați mașina. Protecțiile au nevoie cam de trei zile pentru a se prinde complet.

Defecte ale protecțiilor pentru prag, cauze și semne

 1. Coroziunea. Are loc din cauza expunerii protecțiilor la umezeală și reactivii de pe drum, apărând de obicei în zone supuse deteriorării mecanice, inclusiv abraziunii. Poate fi detectată vizual.
 2. Îndoirea. Apare în urma impactului mecanic. Uneori poate fi cauzată și de instalarea necorespunzătoare a cricului. În acest caz, va fi deteriorat și pragul în sine. Asemenea defect poate fi detectat vizual.
 3. Zgârierea. Apare de obicei în urma exploatării neglijente, cum ar fi de la tocurile pantofilor. Zgârieturile pot fi depistate la o inspecție vizuală atentă.

Puteți cumpăra protecții pentru prag, pentru orice model de mașină, din magazinul online Autopieseonline24.ro. Datorită prețurilor rezonabile și promoțiilor regulate, puteți alege piesa auto necesară, fără cheltuieli suplimentare.

Coş
#
Coșul dvs. este gol