loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Semnalizator stânga și dreapta, stânga/dreapta + spate/față, față stânga, față dreapta, spate stânga, spate dreapta în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Semnalizator de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Semnalizator auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Lampa semnalizare stânga și dreapta
 • Auto Semnalizare aripa față dreapta plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Semnalizare aripa spate dreapta plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Semnalizator plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Semnalizator spate stânga plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Semnalizare aripa plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Lampa semnalizare defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Lampa semnalizare

Dispozitivele optice sunt foarte importante pentru a garanta confort și siguranță în timpul conducerii automobilului. Lămpile indicatorului de viraj sunt situate în colțurile sau, în cazuri mai rare, pe marginile vehiculului. Aceste elemente sunt necesare pentru avertizarea celorlalți conducători auto despre intenția dvs. de a vira, de a schimba direcția la 180 grade, de a trece pe o altă bandă, etc. Condiție importantă: culoarea emisă de lampă trebuie sa fie galben-portocalie. Trebuie remarcat faptul că primele lumini de direcţie electronice a apărut în 1907, adică cu mult mai târziu decât primele automobile. În ceea ce privește aplicarea lor industrială, a fost nevoie de mai multe decenii pentru a le vedea instalate pe toate automobilele care se produceau (1939).

Brațul de acționare a semnalului de direcție este, în general, plasat în partea stângă a volanului. O astfel de amplasare este foarte convenabilă, încât permite șoferului să acționeze lămpile de viraj fără a lua mâinile de pe volan. După finalizarea manevrei, de obicei brațul se întoarce în poziția inițială în mod independent. Frecvența flash-urilor indicatoarelor de direcție trebuie să fie constantă și cuprinsă între 60 și 120 aprinderi pe minut. După acționarea comenzii, pe panoul de bord se va aprinde un indicator de culoare verde care emite un sunet specific.

Dacă aveți nevoie de lămpi pentru indicatorul de viraj, bine ați venit în magazinul nostru online. Veți fi surprinși de calitatea pieselor de schimb pe care le veți găsi aici. Și toate acestea la un preț accesibil și cu timpi de livrare rezonabili. În afară de lămpi pentru indicatorul de viraj, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, inclusiv: detectoare de oxigen, pompe de apă, sticlă pentru oglinzi, rezonatori, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol