loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Set faruri ceata spate și față, LED și Xenon, față și spate în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Set faruri ceata de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Set faruri ceata auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Proiectoare ceata spate și față
 • Auto Proiectoare ceata spate și față plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Proiectoare ceata față și spate plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Set faruri ceata plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Set faruri ceata LED și Xenon plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Proiectoare ceata plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Proiectoare ceata defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Proiectoare ceata

În condiții de zăpadă, ploaie, ceață sau fum, razele de fază scurtă și lungă sunt reflectate și disipate de către micile picături de apă sau zăpadă, creând astfel un voal semi-transparent, care afectează vizibilitatea. Practic fiecare conducător auto s-a găsim măcar o dată în situația de a fi obligat să conducă în condiții de vizibilitate redusă. Dispozitivele de iluminare externe convenţionale în aceste cazuri sunt ineficiente. În scopul de a îmbunătăți vizibilitatea în condiţii de conducere dificile, mașinile sunt echipate cu faruri anti-ceață. În plus, fasciculul larg de lumină emis de farurile de ceață iluminează marginea carosabilului și, astfel, ușurează manevrabilitatea (mai ales pe drumuri șerpuitoare). Farurile de ceață pot fi deja incluse în componența automobilului la momentul achiziției acestuia sau cumpărate și montate în calitate de opțiune suplementară.

Farurile de ceață sunt structurate în așa mod, încât să poată asigura formarea unui fascicul orizontal cu limite între lumină și umbră net definite cât din partea de jos, atât și în cea de sus. Un astfel de fascicul are cel mai bun contrast posibil pentru a ilumina drumul atunci când condițiile atmosferice lasă de dorit.

În conformitate cu regulile de circulație rutieră, farurile de ceață trebuie să fie instalate în cuplu, nu trebuie să depășească norma de 250 mm deasupra suprafeței de drum și cea de 400 mm de la planul gabaritelor laterale. În plus, farurile de ceață nu trebuie să fie plasate deasupra luminilor de întâlnire. Excepția în acest sens este reprezentată de vehiculele off-road cu tracțiunea integrală; aici farurile de ceață pot fi plasate mai sus, în scopul de a asigura securitatea.

În cazul în care ați decis să instalați farurile de ceață în mod independent, nu uitați că farurile plasate prea sus nu îmbunătățesc, ci înrăutățesc iluminarea drumului în condiții de ceață, deoarece ele augmentează fluxul luminos reflectat de voalul constituit din picături de ploaie sau fulgi de zăpadă. Prin urmare, când alegeți farurile de ceață, ar fi bine să optați pentru becurile de culoarea galbenă, deoarece acestea sunt mai eficiente. În afară de faruri de ceață, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: garnitură pentru capacul supapei, termostat, curea de transmisie poli-V, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol