Automobil Punte în calitate top la preț redus
Punte - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Punte de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Punte auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Punte
 • Auto Punte plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Punte plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Punte plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Punte plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Punte plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Punte defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Punte

Osia transversală este o piesă componentă de susţinere a suspensiei, care conectează atât roţile cât şi componentele sistemului vitezei de rulare, cele ale sistemului de transmisie şi ale direcţiei unui autovehicul. În unele versiuni de proiectare, acest sub-cadru îndeplineşte şi funcţia de susţinere.

5 sfaturi privind funcţionarea unei osii transversale

 1. Osia transversală nu are limite specifice privind durata de viaţă. Înlocuirea aceste componente se face atunci când este necesar.
 2. Se recomandă a se îndeplini procedura de ajustare a alinierii roţilor la fiecare 10,000 – 15,000 de kilometri parcurşi. Această ajută la depistarea din timp a defecţiunilor osiei transversale.
 3. Trebuie evitat condusul pe drumuri prost amenajate cât şi trecerea peste obstacole.
 4. Se recomandă înlocuirea rulmenţilor grinzilor de torsiune la nu mai puţin de fiecare 60,000 kilometri parcurşi.
 5. Este interzis a se transporta încărcături a căror greutate depăşeşte capacitatea de transport a autovehiculului tău.

Defecţiuni ale osiei transversale, cauzele acestora şi indicii:

 1. Deformarea osiei transversale. Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a unui impact puternic, a drumurilor de proastă calitate sau a supraîncărcării autovehiculului. Semne ce arată această defecţiune: zgomot excesiv în zona osiei transversale în timpul condusului, instabilitatea autovehiculului cât şi uzura inegală a benzii de rulare a anvelopei.
 2. Coroziunea. Este cauzată, de obicei, de folosirea materialelor de proastă calitate din partea producătorului sau de influenţa umezelii asupra piesei. Coroziunea se poate detecta vizual.
 3. Tăieturi şi fisuri. Nerespectarea regulilor de folosinţă a maşinii, acţiunile neprofesioniste din timpul reparaţiilor sau impacturile din accidente conduc, în cele mai multe cazuri, la defecţiuni mecanice semnificative. Astfel de defecte sunt detectate la verificarea componenţei.
 4. Uzura suprafeţelor fascicului axial şi a cuplajelor axei transversale cu rulmenţii. Cauzele acestor tipuri de defecţiuni sunt determinate de suprasolicitarea osiei transversale prin încărcarea excesivă a maşinii. Uzura se manifestă prin sunete neobişnuite în zona suspensiilor şi prin alinierea necorespunzatoare a  roţilor.

Puteți cumpără o osie transversală pentru autovehiculul dvs în magazinul online Autopieseonline24.ro. Serviciul nostru de suport pentru clienţi vă va ajuta să găsiți rapid piesa auto de care aveți nevoie.

Coş
#
Coșul dvs. este gol