loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Bieleta bara stabilizatoare spate și față, spate stânga, spate dreapta, față stânga, față dreapta în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Bieleta bara stabilizatoare de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Bieleta bara stabilizatoare auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Bieleta antiruliu spate și față
 • Auto Bieleta stabilizatoare față stânga plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Bieleta stabilizatoare spate și față plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Bieleta bara stabilizatoare plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Bieleta bara stabilizatoare față dreapta plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Bieleta stabilizatoare plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Bieleta antiruliu defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Bieleta antiruliu

Dispozitivele care garantează siguranța atât a conducătorului auto, cât și a pasagerului sunt elemente de direcție și șasiul. Inginerii și constructorii marii majorități a companiilor auto acordă o atenție deosebită la proiectarea acestor elemente, ştiind că ele garantează un nivel maxim de siguranță, chiar și în condiții de conducere imprevizibile și dificile.

O tijă de cuplaj poate fi internă sau externă. Barele de conexiune și cele intermediare au un impact semnificativ asupra funcționării sistemului de direcție în ansamblul său. Verigile barelor de conexiune sunt identice în formă și lungime cu verigile de direcție forțată, adică cu cele a brațului coloanei de direcție și a barei intermediare a sistemului de direcție. Cu toate acestea, pentru a evita contactul volanului atunci când acesta este complet blocat, barele de conexiune externe sunt practic întotdeauna deviate în unghi drept. Punctele de conectare axială (articulațiile) a barei de conexiune interne se află în contact cu capetele cremalierei de direcție și sunt etanșate prin intermediului unui tub gofrat.

Capetele tijelor pot fi sau articulaţii sferice sau articulaţii universale. Carcasele superioare și inferioare pot fi realizate din diferite materiale: material plastic, oțel sau o combinație a ambelor. Carcasele din plastic, de exemplu, pot fi realizate din polietilenă. Datorită interacțiunii dintre materialul carcasei și suprafața sferei, se formează un cuplu de fricțiune. Dată fiind prezența unui cuplul de fricțiune și a deformabilității elastice, aici avem mai multe momente: de torsiune, de deplasare, inițial și de detașare. Toate acestea implică o deplasare liberă a sferei.

Aveți nevoie de o tijă de cuplaj nouă? Nu pierdeți timpul stând în rând, în fața unui magazin specializat. Pentru a accelera în mod semnificativ procesul de căutare, accesați magazinul nostru online, unde veți găsi piese de schimb la un preț foarte avantajos. În afară de tijă de cuplaj, la noi veți găsi multe alte piese de schimb, cum ar fi: cilindrul receptor, rezonatorul, filtrul de combustibil, ștergătorul de parbriz, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol