Automobil Pivot Roata în calitate top la preț redus
Pivot Roata - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Pivot Roata de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Pivot Roata auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Pivot Roata
 • Auto Pivot Roata plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Pivot Roata plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Pivot Roata plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Pivot Roata plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Pivot Roata plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Pivot Roata defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Pivot Roata

Articulația sferică este un element mobil care conectează două dispozitive ce se rotesc în jurul unui singur punct. Ea are forma unei sfere amplasată într-o cavitate sferică sau într-o fretă sferică. Acest mecanism a avut o largă difuzare ca conector a multor dispozitive care fac parte din mecanismul unui automobil. Trebuie remarcat faptul că construirea unei articulații sferice este o procedură destul de complicată.

Partea tehnică a acestei proceduri depinde în mare măsură de tradițiile și modalitățile de lucru ale fiecărei companii producătoare de piese. Printre tendințele comune, putem include utilizarea anumitor materiale și unicitatea construcției cuzineților, care pot fi realizați în metal, metalo-ceramică, plastic, teflon.

Articulațiile sferice pot fi ermetice și semi-ermetice. Datorită acestui fapt ele sau nu au nevoie de nici un lubrifiant sau se supun doar unei lubrifieri sporadice. Articulațiile sferice sunt o parte importantă a suspensiei din față a automobilului. Dacă articulația se deteriorează complet, s-ar putea întâmpla ca roata pur și simplu să se separe de restul automobilului. Articulația sferică încetează să mai funcționeze numai în cazul în care dintre perechea de dispozitive conectate se formează un interval de dimensiuni critice. Formarea unui asemenea interval implică persistența unor zgomote specifice, însoțite de vibrații puternice și constante a volanului.

Magazinul nostru on-line este cea mai bună soluție în cazul în care sunteți în căutarea articulațiilor sferice. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. Accesați magazinul nostru online de acasă sau de la locul de lucru. La noi veți găsi o gamă largă de produse pentru toate mărcile de automobile cele mai răspândite. Totul e foarte simplu: dvs. comandați piesa dorită, iar noi luăm asupra noastră sarcina de a livra produsul în cât mai scurt timp. În afară de articulații sferice, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: bara de sprijin amortizor, suport pentru mecanismul de frânare cu disc, rulmenți pentru motor, termostate, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol