Automobil Bara Stabilizatoare în calitate top la preț redus
Bara Stabilizatoare - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Bara Stabilizatoare de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Bara Stabilizatoare auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Bara Stabilizatoare
 • Auto Bara Stabilizatoare plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Bara Stabilizatoare plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Bara Stabilizatoare plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Bara Stabilizatoare plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Bara Stabilizatoare plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Bara Stabilizatoare defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Bara Stabilizatoare

La ziua de azi, putem observa o tendință puternică spre majorarea numărului de dispozitive electronice în interiorul mașinii. Un mare succes a fost atins de numeroasele sisteme de control ale motorului: microcircuite digitale specializate, computer de bord, etc. Cu toate acestea, sistemul de aprindere automată, releul indicatorilor de direcție și o bună parte din celelalte sisteme electronice, deseori, cauzează interferențe și nu permit sistemului de alimentare să funcționeze corect. Pentru a menține nealterată starea tensiunii, conducătorii auto sunt nevoiți să recurgă la un dispozitiv numit "stabilizator de tensiune". Acesta protejează circuitele electrice ale automobilului împotriva căderii de tensiune, supra-tensiunii, interferențelor de frecvență înaltă și scurt-circuitelor. Căderile de tensiune pot apărea, de exemplu, ca urmare a conectării dispozitivelor electronice de mare voltaj: climatizor, bloc de aprindere a luminii cu xenon, starter, sistem acustic, ventilator pentru radiatorul de răcire, etc.

Stabilizatorul de tensiune are funcția de a menține tensiunea neschimbată în toate dispozitivele electronice ale automobilului. În caz de sarcini suplimentare neprevăzute, cum ar fi, de exemplu, aprinderea de aer condiţionat, stabilizatorul de tensiune împiedică redistribuirea sarcinii excesive în direcția circuitelor electronice ale automobilului, asigurând condiții de lucru optime. Să facem un exemplu, în cazul în care avem o rețea de bord care suportă de la 11 până la 14 V, folosind stabilizatorul putem obține un flux de tensiune constant. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că tensiunea de intrare a stabilizatorului nu trebuie să depășească 35 V. În caz contrar, acesta nu va funcționa. În ceea ce privește durata de exploatare, ea variază între 5 și 10 ani. Atunci când este folosit în mod corespunzător, stabilizatorul de tensiune are o durată de exploatare mai lungă.

Piesele de schimb achiziționate trebuie să fie numaidecât originale; autenticitatea lor, pe lângă a fi semn al unui control de calitate rigid, poate garanta mulți ani de funcționare fidelă și fără probleme. Astăzi, puteți achiziționa un stabilizator de tensiune de cea mai înaltă calitate și la un preț favorabil din magazinul nostru online. Tot aici veți găsi multe alte piese de schimb, cum ar fi: saboții de frână, radiatorul, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol