loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Set rulment roata spate și față, spate stânga dreapta, față stânga dreapta în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Set rulment roata de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Set rulment roata auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Rulment roata spate și față
 • Auto Rulment roata spate și față plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Rulment roata față stânga dreapta plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Set rulment roata plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Set rulment roata spate stânga dreapta plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Rulment roata plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Rulment roata defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Rulment roata

În construcția unui automobil se folosesc două tipuri de rulmenți: rulmenți simpli și rulmenți de alunecare. Nu trebuie să uităm că un vehicul poate să conțină o sumedenie de rulmenți. Practic toate blocurile unui automobil conțin rulmenți. De aceștia depinde funcționarea corectă a multor sisteme / mecanisme / dispozitive de importanță primară (spre exemplu, sistemul de deplasare, cutia de viteze, motorul, roțile, etc.).

În general, toate lagărele unui automobil sunt supuse la sarcini deosebit de grele. Dintre acestea cele mai stresate sunt lagărele butucului roții. Numai imaginați-vă în ce condiții de lucru ele se află: frânări violente, accelerații imediate, mișcare continuă a roților! În același timp, există diverse forțe care afectează funcționarea lor. Ne referim la forţele radială, axială și combinată. Nu trebuie să uităm nici faptul că rulmenții butucului roții sunt supuși unor sarcini neobișnuit de grele și se află în contact continuu cu schimbările de temperatură și agenții mediului extern (șocuri cauzate de iregularitățile suprafeței drumului, sare împrăștiată pe drum, solicitări dinamice cauzate de transmisie, de mecanismul de direcție și de frână). Tocmai din acest motiv rulmenții butucului roții trebuie să respecte anumite standarde de performanță foarte stricte.

Un rulment a butucului roții poate fi doar un rulment simplu. Ca orice rulment simplu, cel al butucului roții este compus dintr-un inel extern și unul intern, care mențin și în același timp divizează elementele de rulare (ultimele intră și ele în compoziția rulmentului și pot avea diferite forme).

Având în vedere toate aceste circumstanțe, șoferul este obligat să verifice frecvent starea rulmenților butucului roții. Magazinul nostru on-line este cea mai bună soluție în cazul în care sunteți în căutarea unui set de rulmenți ai butucului roții. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. Totul e foarte simplu: dvs. comandați piesa dorită, iar noi luăm asupra noastră sarcina de a livra produsul în cât mai scurt timp. În afară de rulmenți ai butucului roții, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: tobe de eșapament principale, bujii incandescente, resort pneumatic, saboți de frână, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol