loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

DISTANTIER MARIRE ECARTAMENT

Automobil Distantier marire ecartament în calitate top la preț redus
Distantier marire ecartament - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Distantier marire ecartament de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Distantier marire ecartament auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Distantier marire ecartament
 • Mașină Distantier marire ecartament plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Distantier marire ecartament schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Distantier marire ecartament plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Distantier marire ecartament plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Distantier marire ecartament defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Distantier marire ecartament

Distanțierele de roți se folosesc pentru a regla decalajul roților. Protejează piesele suspensiei împotriva uzurii premature. În majoritatea cazurilor, sunt fabricate din aliaj ușor și au greutate mică.

5 sfaturi despre cum să le folosim și cum să le înlocuim

 1. Înlocuiți piesele în cazul în care descoperiți orice fel de defecțiune mecanică. Durata lor de viață nu are anumite limite.
 2. Folosiți distanțierele de roți pentru a reface un decalaj prea mare în cazul roților care au fost montate și au un diametru mai mare. Înainte de a începe, asigurați-vă că această modificare nu este interzisă de către producătorul mașinii.
 3. Rețineți că, pentru majoritatea mașinilor de curse este permisă extinderea decalajului cu câțiva centimetri. Pentru mașinile omologate pentru exploatare pe drumurile publice, diferența dintre valorile originale și cele modificate nu trebuie să depășească câțiva milimetri.
 4. Atunci când montați astfel de piese, înlocuiți elementele de fixare standard cu unele care sunt mai lungi. Instalați piesele cu respectarea cuplului de strângere care este recomandat de către producător.
 5. Nu neglijați montarea de piese noi în locul celor care sunt defectate. Altfel, roata se va desprinde în timpul conducerii.

Defecțiuni ale distanțierelor de roți, cauze și simptome

 • Deformarea. De regulă, acest lucru se întâmplă în cazul în care piesele sunt fabricate dintr-un material mai moale decât cel al pieselor de fixare. Defecțiunea se manifestă prin vibrații transmise către volan. În plus, deformarea poate fi observată atunci când sistemul este inspectat.
 • Fisurile. Uneori, acestea sunt rezultatul utilizării unor elemente de fixare nepotrivite sau din cauza strângerii lor prea tare. Fisurarea se mai datorează și unor mici asperități în locurile de montare. Defecțiunea poate fi detectată în timpul unei examinări.

Autopieseonline24.ro - un loc ideal pentru a achiziționa piese auto de schimb

Deveniți un client al magazinului nostru online, astfel încât toate piesele vehiculului să poată funcționa corect și mentenanța lor să fie ieftină. Noi întotdeauna avem prețuri rezonabile, îndeosebi în perioada promoțiilor. În plus, noi garantăm calitatea distanțierelor de roți și a altor piese pe care le puteți achiziționa de la Autopieseonline24.ro prin garanție. În cazul în care aveți nevoie de asistență pentru alegerea unei piese auto de schimb, contactați, vă rugăm, echipa noastră suport clienți: aceștia vă vor răspunde la toate întrebările pe care le aveți privind produsele online. Plasați comanda dvs. chiar astăzi și bucurați-vă de cumpărături la prețuri accesibile.

Selector Distantier marire ecartament pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol