catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
22-1933
Coșul dvs. este gol

Auto Piulita roata Online catalog

Automobil Piulita roata în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Piulita roata de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Piulita roata auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Piulita roata
 • Mașină Piulita roata plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Piulita roata schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Piulita roata plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Piulita roata plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Piulita roata defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Piulita roata

Piulițele pentru roți sunt destinate pentru a se atașa roțile pe butuc. Sunt piulițe de înșurubare de filete în șase puncte a căror formă asigură o îmbinare strânsă a roții. Pentru fiecare roată, companiile producătoare folosesc între patru și până la zece elemente în combinație cu pinioanele de înșurubare sau tije filetate.

6 sfaturi despre cum să le folosiți și să le înlocuiți

 1. Acordați atenție faptului că durata lor de viață nu este specificată. Ele trebuiesc înlocuite doar atunci când este necesar.
 2. Asigurați-vă că piulițele sunt fixate sigur de fiecare dată când înlocuiți anvelopele: în cazul în care este necesar, le mai puteți strânge mai tare. Frecvența acestei proceduri depinde de condițiile de rulare a vehiculului, de condiția sistemelor sale și de materialul din care sunt făcute jantele.
 3. Folosiți doar acele piulițe de roți care au mărimi apropiate și duritatea filetului.
 4. Vă rugăm să rețineți că jantele din oțel și aliaj necesită piulițe de diferite mărimi. De regulă, tipurile de piulițe conice, radiale sau plate, cu capăt deschis sunt cele potrivite pentru jantele din oțel în timp ce piulițele radius de tipul celor cu cap închis trebuiesc folosite pentru jantele din aliaj.
 5. Rețineți cuplul de strângere recomandat de către producătorul mașinii. El depinde de tipul de filet, de modelul mașinii și este specificat în cartea tehnică a mașinii.
 6. Strângeți piesele în ordinea specificată. Folosiți o cheie de cuplu.

Defecțiuni la piulițele de roți, cauze și simptome

 • Deformări și fisuri. Ele pot fi rezultatul sarcinilor mecanice mari sau atunci când se trece peste un obstacol. Acest defect poate fi cauzat și de un cuplu incorect strâns. Jocul liber și ruperea unei piese se poate vedea la o eventuală inspecție.
 • Defecțiuni datorate corodării. Acest tip apare atunci când vehiculul este utilizat în condiții de mare umiditate pentru un timp îndelungat. Petele de rugină se pot vedea atunci când se face o inspecție a sistemului.
 • Filete uzate. De regulă, acestea sunt rezultatul unei strângeri prea tare a filetelor. Ca urmare, apare jocul liber care se poate observa în timpul unei verificări.

Autopieseonline24.ro este locul ideal pentru a achiziționa piese de schimb

Doriți să achiziționați piese de foarte bună calitate ieftin și fără bătaie de cap? Bine ați venit la Autopieseonline24.ro. În catalogul nostru ușor de parcurs, veți găsi o gamă mare de piese de schimb de la branduri de renume la prețuri mici. Există oferte speciale la multe dintre produsele noastre care vă vor ajuta să economisiți. Deveniți clientul magazinului nostru online chiar astăzi pentru a achiziționa piulițe de roți și alte piese care vă sunt necesare în condiții favorabile.

Selector Piulita roata pentru