catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted

CAUCIUC LAMELA STERGATOR

Automobil Cauciuc stergator parbriz în calitate top la preț redus
Catalog de Lamela cauciuc stergator parbriz originale
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Cauciuc stergator parbriz de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Cauciuc lamela stergator auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Cauciuc lamela stergator
 • Mașină Cauciuc lamela stergator plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Cauciuc stergator parbriz schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Cauciuc lamela stergator plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Cauciuc lamela stergator plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Cauciuc lamela stergator defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Cauciuc lamela stergator

Lamele din cauciuc ale ștergătoarelor de parbriz asigură curățarea parbrizelor, lucru important pentru menținerea unei vizibilități bune. Iar dacă sunt folosite împreună cu un lichid de spălare a parbrizului de calitate, ale vor putea elimina rapid murdăria, fără a lăsa deloc urme.

6 sfaturi despre întreținerea și înlocuirea lamelor din cauciuc ale ștergătoarelor.

 1. Lamele din cauciuc trebuiesc înlocuite în medie, cam odată la 6 luni. Acest lucru este o generalitate asupra termenului în care ele își pierd elasticitatea.
 2. Pe timp de iarnă se recomandă scoaterea lamelor din cauciuc ale ștergătoarelor și curățarea lor cu apă caldă. Ele trebuiesc uscate complet înainte de a se atașa din nou la ștergătoare.
 3. În cazul în care vehiculul dvs a stat afară perioade lungi de timp iarna, se recomandă scoaterea lamelor de cauciuc ale ștergătoarelor și depozitarea lor în interior.
 4. Ștergătoarele nu trebuiesc folosite fără lichid de parbriz întrucât acest lucru afectează elasticitatea lor.
 5. Este recomandabil a se folosi raclete sau alte unelte speciale pentru îndepărtarea zăpezii și a gheții și a nu se folosi sistemul de ștergătoare pentru asta.
 6. În cazul în care parbrizul este foarte murdar, este mai bine să îl curățați cu mâna decât să folosiți sistemul de ștergătoare.

Probleme obișnuite ale lamelor de cauciuc ale ștergătoarelor - cauze și simptome

 • Uzura și ruptura - acestea pot fi cauzate de utilizarea lamelor fără a se folosi lichid e parbriz. Lamele din cauciuc stricate nu vor mai curăța parbrizul eficient.
 • Pierderea elasticității - de obicei, acest lucru se întâmplă în cazul în care vehiculul nu a mai fost folosit o perioadă mare de timp. Când se întâmplă acest lucru, piesele nu mai presează bine pe suprafața parbrizului și, prin urmare, nu își mai îndeplinesc funcțiunile corect.
 • Fisurarea - aceasta este, adesea, cauzată de încercarea de a elimina gheața cu ștergătoarele sau de folosirea lor pe parbriz uscat. Aceste probleme se pot observa, în general, prin faptul că se formează dungi de murdărie pe parbriz după rularea ștergătoarelor.
 • Deformarea - este adesea cauzată de expunerea directă în soare pentru o lungă perioadă de timp. Temperaturile mari pot topi cauciucul. Această problemă se poate observa atunci când observăm zone de murdărie rămase pe parbriz.

Autopieseonline24.ro este locul ideal pentru achiziționarea de piese de schimb

În magazinul nostru online, dvs puteți achiziționa lame din cauciuc pentru ștergătoarele de parbriz ieftin dar și convenabil. Specialiștii din serviciul online de suport clienți sunt întotdeauna gata să vă ajute să alegeți piesele de schimb. Prețurile noastre sunt foarte accesibile. Iar în timpul promoțiilor regulate, toate produsele de care aveți nevoie pentru reparația auto se poate comanda la niște prețuri chiar și mai ieftine. Deveniți client al magazinului nostru și începeți să faceți achiziții de piese de schimb, confortabil, de acasă.

Selector Cauciuc stergator parbriz pentru

FAQ: Întrebări frecvente
Cum demontez și instalez lamelele ștergătorului de parbriz?
Cum aleg dimensiunea corectă a lamelelor ștergătorului de parbriz?
Ce fel de lamele pentru ștergătorul de parbriz sunt mai potrivite pentru iarnă?
Coş
#
Coșul dvs. este gol