loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Pompa stergator în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Pompa stergator de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Pompa stergator auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Pompa stergator parbriz
 • Auto Pompa stergator parbriz plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Pompa stergator parbriz plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Pompa stergator plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Pompa stergator plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Pompa stergator parbriz plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Pompa stergator parbriz defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Pompa stergator parbriz

Oglinzile curate reprezintă unul din ingredientele-cheie pentru a garanta un surplus de siguranță în timpul călătoriilor cu automobilul. Pentru a asigura o vizibilitate perfectă, mai ales când condițiile atmosferice lasă de dorit (ploaie, ceață, zăpadă), fiecare automobil se echipează cu un sistem de spălare a parbrizului. Modul în care acesta funcționează este destul de simplu. Pe parbriz se instalează unul sau câteva ștergătoare de parbriz, a căror frecvență de mișcare este variabilă. Foarte des, pentru a asigura o vizibilitate și mai sporită, se instalează un ștergător de parbriz și pe fereastra din spate. Cu toate acestea, nu toate mijloacele de transport au o funcție de acest gen. Ștergătorul de pe fereastra din spate este dotat de un butoiaș pentru lichid (acesta se află în preajma compartimentului motorului). Obținerea unui rezultat ideal (adică, ferestre curate) este posibilă doar în cazul în care jetul de lichid este direcționat exact spre geam.

Pompa pentru dispozitivul de spălare a parbrizului este fără îndoială o piesă indispensabilă a sistemului de ștergere a parbrizului. Ea are funcția de a transmite mici cantități de lichid spre componentele care trebuie curățate (parbrizul și farurile automobilului). Pompa pentru dispozitivul de spălare a parbrizului se află sub clapeta stângă - chiar în butoiașul de spălare a parbrizului. Uneori se poate întâmpla ca pompa de spălare a farurilor să se deterioreze. Acest lucru se datorează în mare parte coroziunii care interferează cu operabilitatea rotorului, precum și poziției oarecum ciudate ale pompei (apa se scurge în garniturile de etanșare, iar umiditatea care provine de sub arcul roții are o influență negativă asupra piesei).

Aveți nevoie de o nouă pompă de spălare a parbrizului? Nu pierdeți timpul stând în rând, în fața unui magazin specializat. Pentru a accelera în mod semnificativ procesul de căutare, accesați magazinul nostru online, unde veți găsi diferite modele de pompe la un preț foarte avantajos. Datoria noastră prioritară va fi să livrăm noua pompă în scurt timp după comandă. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de piese de schimb, care include: detectori de oxigen, oglinzi, condensatoare, termostate, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol