Automobil Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) în calitate top la preț redus
Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator)
 • Auto Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator)

Toate vehiculele sunt echipate cu ștergătoarele de parbriz - aceasta este o cerință normativă. Ștergătorul este un mecanism care are funcția de a curăța parbrizul de picăturile de ploaie, praf și noroi. Ștergătorul este compus dintr-un braț rotativ și o perie. Lama periei se mișcă înainte și înapoi, îndepărtând astfel apa de pe parbriz. Viteza de curățare este, în general, reglabilă. Există mai multe niveluri cu viteză constantă și unul (sau, uneori, două) - cu viteză intermitentă. În majoritatea autoturismelor se folosesc două braţe sincronizate. Întreținerea ștergătorului prevede o verificare de zi cu zi a capacității sale de a lucra. Aici se are în vedere controlul ca brațele sale să fie bine presate contra sticlei și să se deplaseze fără a gripa.

Un ștergător poate fi activat în mai multe moduri. Semnele distinctive ale defecțiunii acestuia pot varia și ele. Se întâmplă ca, după activarea ștergătorului, periile să nu se miște din cauza: oxidării contactelor dispozitivului de siguranță, ruperii circuitelor de rețea, defectării motorului, defectării transmisiei cu șurub fără sfârșit. În cazul în care după ce ați activat ștergătorul de parbriz auziți zgomote caracteristice, care apar la deschiderea și închiderea contactelor de siguranță, fiți siguri că aveți de afacere cu un scurt circuit la masă sau o ruptură a bobinei de câmp paralele.

Magazinul nostru online este cea mai bună soluție în cazul în care sunteți în căutarea unui ștergător de parbriz nou. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. Accesați magazinul nostru online de acasă sau de la locul de lucru. În afară de ștergătoare de parbriz, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: oglinda retrovizoare externă, saboții de frână, pompa pentru dispozitivul de spălare a parbrizului, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol