catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted

BUTUC INCUIETOARE

Automobil Butuc usa în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Butuc usa de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Butuc incuietoare auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Butuc incuietoare
 • Mașină Butuc incuietoare plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Butuc usa schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Butuc incuietoare plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Butuc incuietoare plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Butuc incuietoare defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Butuc incuietoare

Dispozitivul de blocare a portierelor este piesa principală a mecanismului care blochează portierele șoferului și ale pasagerilor, cât și portbagajul. Se activează atunci când se învârte cheia dacă toate elementele acționate de cheie se potrivesc în interiorul cilindrului.

6 sfaturi despre cum să-l folosim și cum să-l înlocuim

 1. Înlocuiți piesa atunci când se defectează. Nu are o durată de viață reglementată.
 2. În cazul în care nu aveți îndemânările necesare pentru înlocuire, este mai bine să vizitați un atelier de reparații auto. Acest lucru implică scoaterea panourilor portierei și reconectarea corectă a tuturor elementelor.
 3. Lubrifiați piesa pentru a preveni blocarea ei mai ales pe timp de iarnă. Înainte de acest lucru, nu uitați să curățați resturile de lubrifiant vechi de pe piesă.
 4. Verificați starea piesei din când în când. Pentru acest lucru, introduceți cheia și încercați să o mișcați în sus și în jos. Dacă are joc liber, atunci cilindrul se va defecta curând. În cazul în care este necesar, comandați un kit pentru dispozitivul de blocare a portierei. Kitul include toate piesele pentru toate portierele.
 5. În cazul în care nu puteți deschide toate portierele din cauză că sistemul s-a blocat, apelați la ajutorul specializat al unei firme. Specialiștii de acolo vor deschide portiera cu grijă pentru a nu deteriora vopseaua de pe caroseria mașinii. După asta, se poate monta imediat o nouă piesă.
 6. Nu folosiți obiecte străine pentru a debloca mașina.

Defecțiuni ale dispozitivului de blocare a portierelor, cauze și simptome

 • Deteriorări mecanice la obturatorul de protecție. De exemplu, arcul care închide atunci când se scoate chiar se poate rupe în urma unui impact. În acest caz, acesta nu mai funcționează și nu mai protejează mecanismul împotriva pătrunderii murdăriei. Ca și rezultat, se va defecta curând. Acest lucru se va putea observa la o simplă verificare.
 • Blocarea. Aceasta se datorează umidității care pătrunde în interior și care duce la coroziune. În acest caz, este dificil să introduci, întorci sau să scoți cheia.
 • Deteriorări mecanice din cauza unei tentative de spargere. În acest caz, este imposibil să mai descuiați sau, dimpotrivă, să mai încuiați mașina.

Autopieseonline24.ro - un loc ideal pentru achiziția de piese de schimb

Preferați să achiziționați piese de schimb online? Vizitați magazinul online Autopieseonline24.ro. Aici veți putea comanda tot ce aveți nevoie pentru a repara mașina dvs. ieftin. Noi practicăm prețurile accesibile care pot deveni chiar și mai mici în timpul promoțiilor. În cazul în care aveți nevoie de asistență pentru a selecta produsul potrivit, atunci trebuie să contactați echipa noastră de suport pentru clienți. Ei vor fi încântați să vă ajute să achiziționați un dispozitiv de blocare a portierelor sau alte tipuri de piese și le vor aranja ca să fie livrate prompt.

Selector Butuc usa pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol