loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

GARNITURA USA

Automobil Garnitura usa spate și față, spate stânga dreapta, față stânga dreapta în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Garnitura usa de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Garnitura usa auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Garnitura usa spate și față
 • Mașină Garnitura usa spate stânga dreapta plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Garnitura usa schimbare față stânga dreapta plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Garnitura usa spate și față plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Garnitura usa plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Garnitura usa defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Garnitura usa

Chederele de portieră etanșează strâns corpul mașinii și absorb impactul la închiderea portierei. De asemenea, mai previn umezeala, murdăria, zgomotul și mirosul să intre în interiorul compartimentului de pasageri.

6 sfaturi pentru întreținerea și înlocuirea chederelor

 1. Chederele nu au o anumită durată definită de viață și, prin urmare, ele trebuiesc înlocuite doar atunci când se rup sau se desprind.
 2. Menţineţi chederele curate. Particulele de murdărie pot pătrunde pe ele și acționează ca și particule abrazive și grăbesc uzura și ruperea pieselor elastice.
 3. Pentru curățarea chederelor folosiți mai degrabă apă decât substanțe chimice.
 4. Asigurați-vă că umezeala nu se acumulează pe lângă chedere. În perioada iernii umezeala poate îngheța portiera închisă, lucru care poate deteriora chederele.
 5. Urmați instrucțiunile companiei producătoare cu strictețe atunci când potriviți chederele pe portieră. Curățați și degresați locul înainte de montarea unui nou cheder.
 6. Fiți atenți la faptul că, dacă chederul se slăbește, în cele mai multe cazuri, nu se mai pot fixa și trebuiesc înlocuite.

Problemele obișnuite la chedere - cauze și simptome

 • Chedere slăbite. Garnitura se poate detașa ca rezultat al temperaturilor scăzute. În astfel de condiții, adezivul folosit pentru lipire își poate pierde proprietățile de lipire. Această problemă se remarcă imediat pentru că împiedică închiderea ușii.
 • Fisuri, rupturi, deformări. Aceste probleme apar cel mai adesea în timpul iernii și datorită temperaturilor scăzute. Deteriorarea mecanică poate fi rezultatul unor unelte nepotrivite ce s-au folosit în scoaterea unor piese din interiorul mașinii. O garnitură deformată nu își mai poate îndeplini funcțiunile corect iar apa și murdăria pot intra în interiorul mașinii.

Autopieseonline24.ro este locul ideal pentru a achiziționa piese de schimb

În magazinul nostru online, aveți posibilitatea de a comanda piese de schimb de foarte bună calitate, rapid și la prețuri foarte bune. Noi practicăm prețuri mici la toate produsele care fac ca reparația și întreținerea vehiculului să fie accesibile. Achiziționarea în timpul promoțiilor noastre frecvente este un mod bun de a face și mai multe economii. Puteți afla mai multe detalii dacă luați legătura cu echipa noastră de specialiști din serviciul pentru clienți, pe website-ul nostru sau cu ajutorul aplicației noastre mobile convenabile. Plasați în doar câteva clicuri o comandă online pentru a achiziționa chedere și alte tipuri de produse la prețuri foarte bune.

Selector Garnitura usa pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol