loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Pompa apa în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Pompa apa de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 550 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Pompa apa auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Pompa apa
 • Auto Pompa apa plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Pompa apa plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Pompa apa plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Pompa apa plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Pompa apa plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Pompa apa defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Pompa apa

Pompa auxiliară de apă a fost concepută pentru a îmbunătăți eficiența sistemului de răcire. Această pompă contribuie la crearea microclimatului confortabil din compartimentul pentru pasageri atunci când motorul rulează la turații mici, de exemplu, în ambuteiaje de trafic.

3 sfaturi de operare a pompei auxiliare de apă:

 1. Atunci când alegeți o

  pompă auxiliară pentru recircularea agentului de răcire

  , asigurați-vă ca diametrul țevii de conectare este egal cu cel al găurii furtunului cu care este echipată mașina.
 2. Înainte de a instala piesa, spălați sistemul de răcire pentru a preveni murdărirea și distrugerea prematură a pompei.
 3. Încercați să instalați pompa în așa fel încât motorul pompei să fie poziționat deasupra. Aceasta va ajuta la reducerea probabilității defectării motorului electric în cazul în care se pierde conexiunea cu corpul pompei sau conexiunea cu furtunul.

Defecțiuni ale pompei auxiliare de apă, cauze și indicii:

 1. Eșuarea etanșării. Sub influența răcitorului de o slaba calitate sau contaminat, etanșul poate să se deterioreze. De asemenea, ar putea să fie rupt dacă pompa auxiliară, de exemplu, se deschide la o viteza de 60 km/oră datorită instalării improprii.
 2. Blocarea rulmentului rotorului. De obicei, este cauzată de lipsa legării de corpul pompei și de pătrunderea umezelii și murdăriei în interiorul acestuia, lucru ce determină ca pompa să funcționeze cu un zgomot excesiv sau sa nu mai funcționeze deloc.
 3. Defecțiuni în funcționarea motorului electric. Ruperea firelor, uzarea elementelor de contact sau scurt-circuit-uri, cauzate, de exemplu, de pătrunderea prafului de cupru în barele de comutare are rotorului, toate acestea sunt determinate de defectarea motorului. Un indiciu indirect al acestei defecțiuni este diminuarea eficienței sistemului de răcire atunci când se conduce la turație mică.

Cel mai profitabil mod de a cumpăra o pompă auxiliară de apă pentru mașina dvs. este achiziționarea din magazinul nostru: noi oferim garanție pe termen lung pentru fiecare piesă auto de schimb.

Coş
#
Coșul dvs. este gol