Automobil Comutator Temperatura Ventilator Radiator în calitate top la preț redus
Comutator Temperatura Ventilator Radiator - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Comutator Temperatura Ventilator Radiator de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Comutator Temperatura Ventilator Radiator auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Comutator Temperatura Ventilator Radiator
 • Auto Comutator Temperatura Ventilator Radiator plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Comutator Temperatura Ventilator Radiator plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Comutator Temperatura Ventilator Radiator plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Comutator Temperatura Ventilator Radiator plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Comutator Temperatura Ventilator Radiator plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Comutator Temperatura Ventilator Radiator defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Comutator Temperatura Ventilator Radiator

Senzorul de activare a ventilatorului este un element al sistemului de răcire a motorului care oferă semnale de pornire/oprire a ventilatorului, în funcție de temperatura lichidului de răcire.

4 instrucțiuni de utilizare a senzorului de activare a ventilatorului

 1. Verificați senzorul la fiecare 25 000 de kilometri parcurși. În cazul defectării, componenta trebuie înlocuită. Nu folosiți mașina cu senzorul stricat, întrucât acest lucru poate determina supraîncălzirea motorului.
 2. Atunci când cumpărați o componentă nouă, atrageți atenția la marcajele de pe margine. Trebuie să fie aceleași ca pe componenta veche. Aceste marcaje indică temperatura la care se activează senzorul.
 3. Acoperiți filetul noului senzor cu o pastă de etanșare sau o bandă de teflon, pentru a preveni scurgerea antigelului.
 4. În cazul în care înlocuiți de sine stătător senzorul, evitați să îl strângeți prea tare.

Defecte ale senzorului de activare a ventilatorului, cauze și semne

 1. Oxidarea elementului sensibil al senzorului. Apare în urma contactului prelungit cu un lichid agresiv (antigel). În consecință, ventilatorul nu pornește sau funcționează cu întreruperi.
 2. Coroziunea contactelor prizei. Acestea se distrug sub influența umezelii și a substanțelor abrazive. Și acest defect duce la funcționarea instabilă a ventilatorului.
 3. Scurtcircuitul. Apare de obicei din cauza supratensiunii. În acest caz apar dereglări în funcționarea ventilatorului: acesta se oprește mai devreme decât ar trebui sau, din contra, funcționează fără întrerupere.
 4. Crăparea sau deformarea carcasei. Cauzele le constituie impactul mecanic sau termic. Semnele de deteriorare a carcasei sunt aceleași ca și în cazul celorlalte defecte.

Puteți cumpăra senzor de activare a ventilatorului, pentru orice model de mașină, în magazinul nostru online. Specialiștii serviciului de asistență Autopieseonline24.ro vă vor ajuta să alegeți rapid piesa de schimb necesară și vă vor oferi și informații detaliate despre exploatarea acesteia.

Coş
#
Coșul dvs. este gol