loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Senzor temperatura lichid de racire în calitate top la preț redus
Senzor temperatura lichid de racire - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Senzor temperatura lichid de racire de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Senzor temperatura lichid de racire auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Senzor temperatura lichid de racire
 • Auto Senzor temperatura lichid de racire plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Senzor temperatura lichid de racire plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Senzor temperatura lichid de racire plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Senzor temperatura lichid de racire plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Senzor temperatura lichid de racire plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Senzor temperatura lichid de racire defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Senzor temperatura lichid de racire

Sistemul de răcire al automobilului este echipat cu: o pompă de apă de tip centrifugal, un termostat cu umplutură solidă și un ventilator cu servomotor electric. La acționarea motorului, lichidul de răcire este pompat, mai întâi, spre compartimentul de apă a blocului de cilindri și, apoi, spre chiulasă. Aici, în conducta de evacuare este instalat termostatul.

În cazul în care motorul nu este încălzit în mod corespunzător, termostatul se închide, iar apa se trimite înapoi la pompă prin linia de by-pass. Circulația apei are loc în conformitate cu așa-numitul "cerc minor", ceea ce accelerează în mod semnificativ încălzirea motorului. Când temperatura apei atinge nivelul prestabilit, termostatul se deschide, iar prin tubul său superior are loc restabilirea trecerii apei spre radiator. În timpul curgerii sale prin tuburile radiatorului, apa se răcește si ajunge în sistem prin conducta inferioară cu ajutorul pompei de apă. Acest proces este numit ”cerc major ” deoarece radiatorul participă și el la circulație. Ventilatorul este instalat în fața radiatorului și creează un curent de aer suplimentar care accelerează răcirea lichidului în interiorul radiatorului. Respectivul senzor de temperatură electronic, situat pe panoul de bord, are funcția de a controla temperatura lichidului de răcire. Senzorul de răcire a apei din radiator se montează în interiorul sistemului de răcire al motorului.

Este important de remarcat faptul că în ceea ce privește motoarele diesel se folosesc senzori de temperatură a lichidului de răcire cu două elemente. Unul dintre acești este utilizat în lanțul indicatorului de temperatură, celălalt - în lanțului de comandă a bujiilor de preîncălzire. Ambele elemente sunt controlate în același mod (ohmmetrul este conectat la mijloc între carcasa senzorului și borna de ieșire a elementului corespunzător, și nu între capetele de ieșire ale elementelor senzorului), chiar dacă au temperatură de dependență a rezistențelor diferite.

Magazinul nostru on-line este cea mai bună soluție în cazul în care sunteți în căutarea unui senzor de răcire a apei din radiator. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. Accesați magazinul nostru online de acasă sau de la locul de lucru. Aici veți găsi o gamă largă de produse pentru toate mărcile de automobile cele mai răspândite. Totul e foarte simplu: dvs. comandați piesa dorită, iar noi luăm asupra noastră sarcina de a livra produsul în cât mai scurt timp. În afară de senzori de răcire a apei din radiator, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: radiatoare, saboți de frână, cilindri receptori, bobine de inducție, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol