loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Radiator apa în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Radiator apa de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Radiator apa auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Radiator racire
 • Auto Radiator racire motor plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Radiator racire motor plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Radiator apa plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Radiator apa plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Radiator racire motor plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Radiator racire defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Radiator racire

Radiatorul este considerat ca fiind una dintre părțile cele mai complexe, importante și vulnerabile ale motorului de automobil. El permite menținerea unei temperaturi optime, care să împiedice supraîncălzirea motorului. Radiatorul se găsește în partea frontală a ramei, chiar în fața motorului. El este compus din două recipiente - superior și inferior - conectate între ele prin intermediul unor tuburi plate, capetele cărora sunt îmbinate prin lipire cu recipientele. Pentru a extinde suprafața de răcire și a spori rigiditatea sistemului, tuburile sunt îmbinate prin lipire cu cavitățile plăcilor orizontale fără interstiții. Recipientele, plăcile orizontale și tuburile radiatorului sunt din alamă.

În funcție de condițiile operative, după pornirea motorului lichidul de răcire poate ajunge la o temperatură de până la 120 grade. După ce motorul se oprește, iar lichidul se răcește, presiunea din interiorul sistemului devine mai mică decât presiunea atmosferică. Elementele separate prin pereți subțiri sunt supuse nu doar unui efort termic, ci și unui mecanic. În asemenea condiții se accelerează procesele de coroziune, care implică mai întâi - slăbirea pieselor și a elementelor de legătură, și apoi - defectarea tuturor părților din care este compus dispozitivul. Mai pe scurt - condițiile de exploatare ale radiatorului sunt extrem de dificile.

Nu trebuie să uităm nici faptul că radiatorul este supus influenței mai multor factori negativi din mediul înconjurător: praful, noroiul, murdăria, materialele de construcții - sunt toate elemente care poluează semnificativ grila radiatorului. Fiecare piesă de schimb pe care o folosim are o perioadă de exercițiu limitată indiferent de calitatea sa. Și radiatorul nu este o excepție; mai devreme sau mai târziu el tot se va strica sau se va înfunda cu murdăria care, ieşind de sub sistemul de răcire, îl "bombardează" în continuu. Înlocuirea radiatorului vechi este soluția cea mai potrivită din punct de vedere al siguranței.

Din magazinul nostru online puteți achiziționa radiatoare pentru orice brand auto la un preț neobișnuit de avantajos. În plus, veți putea beneficia de termeni de livrare cât se poate de convenabili. În afară de radiator, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: bara de sprijin amortizor, cablu pentru acționarea frânei de parcare, articulații sferice, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol