loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Termostat lichid racire în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Termostat lichid racire de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Termostat lichid racire auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Termostat lichid racire
 • Auto Termostat lichid racire plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Termostat lichid racire plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Termostat lichid racire plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Termostat lichid racire plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Termostat lichid racire plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Termostat lichid racire defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Termostat lichid racire

Funcționarea termostatului se bazează pe reglarea temperaturii lichidului care se află în interiorul sistemului de răcire al motorului autovehiculului. Termostatul accelerează încălzirea motorului, menținând un regim termic adecvat. Înainte și în timpul pornirii motorului, lichidul de răcire are aceeași temperatură ca și mediul înconjurător. Pentru a scurta timpul de încălzire al motorului, termostatul blochează fluxul de lichid de răcire îndreptat spre radiator și contribuie la scurgerea lichidului din pompă conform "cercului mic", adică numai prin cămașa de răcire a motorului și prin radiatorul de încălzire a salonului.

Când temperatura motorului crește, termostatul ridică supapa și direcționează fluxul de lichid de răcire fierbinte conform "cercului mare", punând în mișcare radiatorul principal. O parte fundamentală a termostatului este termocuplul umplut cu substanțe solide (aluminiu, grafit, pulbere de cupru și un amestec de ceară granulară). Supapa principală se deschide și se închide numai în baza unor valori de temperatură bine definite. Funcționarea supapei, precum și temperatura sa de deschidere completă, variază în funcție de vehicul și poate fi între 70-95 și 100-105 grade. Termostatul are trei racorduri de conexiune: racordul de umplutură (care are funcția de a permite intrarea lichidului de răcire din radiator), racordul tubului de scurgere (care are funcția de a by-pass-a lichidul din chiulasă în direcția termostatului) și, în sfârșit, racordul necesar pentru a transmite lichidul de răcire spre pompă.

Termostatul este un element important al autovehiculului. Un termostat defectuos v-ar putea obliga să vă opriți la jumătate de drum, deoarece, aflându-se în această stare, el nu este capabil de a contribui la pasajul agentul de răcire prin radiator, iar acest lucru poate duce la supraîncălzirea motorului. Coroziunea este una dintre cauzele care conduc la defectarea termostatului. De regulă, durata medie de funcționare a unui termostat este de aproximativ doi ani. Din magazinul nostru online puteți achiziționa termostate pentru orice brand auto la un preț neobișnuit de avantajos. În plus, veți putea beneficia de termeni de livrare cât se poate de convenabili. În afară de termostat, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: cilindrul de frână, tobă de eșapament, filtru de combustibil, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol