catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
48-2953
Coșul dvs. este gol

MAGNETI MARELLI Piese auto

Catalogul producătorilor MAGNETI MARELLI

Magneti Marelli este un important producător de echipamente auto diverse. Sediul central al companiei se află în Corbetta, Italia. Compania nu numai că produce piese auto, ci deţinene reţeaua de autoservice-uri Magneti Marelli Checkstar. Este partenerul mai multor echipe de curse, inclusiv de Formula 1. Compania fabrică o linie de produse pentru tuning auto.

Istoricul companiei Magneti Marelli

Istoria brandului Magneti Marelli a început în 1919. Iniţal, compania fondată de Ercole Marelli împreună cu grupul FIAT se numea F.I.M.M. (Fabbrica Italiana Magneti Marelli) și fabrica echipamente electrice. În prezent, compania face inovaţii în electronică auto, participând activ la inventarea sistemelor inteligente care sunt conforme cu cele mai înalte standarde privind mediul și cerințele de siguranță.

Magneti Marelli are reprezentanţe în 19 ţări din Europa, Asia, America de Nord și America de Sud. Structura grupului include 89 de fabrici, 12 unități de cercetare și dezvoltare, precum și 30 de centre de aplicare. Numărul angajaților depășește 40.000 de persoane. Veniturile companiei au ajuns la 7,3 miliarde de euro în 2015.

Piesele auto Magneti Marelli sunt folosite ca echipamente originale de Alfa Romeo, BMW, Citroёn, Ferrari, Fiat, Lancia, Maserati, Mercedes-Benz, Peugeot, Renault şi Volvo. În plus, produsele Magneti Marelli sunt utilizate de Volkswagen Group şi General Motors ca piese auto originale. Magneti Marelli After Market Parts and Services se ocupă cu producţia de piese de schimb neoriginale sub marca Magneti Marelli.

Piese auto de la Magneti Marelli:

 1. Sisteme electronice. Categoria include peste 500 de elemente, inclusiv instrumente de măsurare, de bord, display-uri și sisteme de navigație prin satelit. În procesul de creare, nu este acordată atenție doar calităţii, ci şi designului lor. Toate instrumentele Magneti Marelli combină fiabilitatea, acuratețea și stilul individual.
 2. Sisteme de suspensie. Sunt făcute din material rigid și au strat de calitate superioară, rezistent la coroziune. De obicei sunt furnizate împreună cu sigilii, elemente de fixare și bucșe din cauciuc.
 3. Sisteme de evacuare. Categoria include convertoare catalitice, sisteme post-tratare SCR și SCR pentru reducerea noxelor, amortizoare de zgomot și alte echipamente. În producţia acestora se utilizează materiale rezistente la temperaturi înalte și la agenți chimici agresivi. Toate produsele respectă cele mai recente cerințe ecologice, asigurând înaltă performanță în filtrarea gazelor de eșapament.
 4. Motoare și transmisii. Datorită utilizării sistemului de injecție directă sub înaltă presiune din motoarele GDI, producătorii au reușit să reducă cu până la 13% emisiile de dioxid de carbon. Sistemul turbocompresorului a permis reducerea dimensiunii sistemului de propulsie, păstrându-i randamentul. Designul motorului diesel se bazează pe principiul Multijet. Magneti Marelli s-a specializat în producția de cutii de viteze secvențiale. Utilizarea acestora în acționarea hidraulică creşte viteza de acționare a cutiei de viteze și caracteristicile sportive ale vehiculului.
 5. Elemente de iluminat. Pentru a spori vizibilitatea pe timp de zi sau noapte, compania oferă tehnologii de ultimă generație, spre exemplu, lumini infraroșii sau adaptive.
 6. Elemente de interior şi exterior. Sunt întruchiparea calităţii, ergonomiei și stilului. Plăcute la atingere, placajul, varietatea de recipiente din plastic şi varietatea de culori ar putea saatisface şi pe cei mai exigenţi esteţi.

Compania produce şi ştergătoare de parbriz, ridicătoare de geamuri, arcuri cu gaz, fire de bujii, filtre, baterii, pompe, discuri de frână, bare de protecție și alte componente pentru piața pieselor de schimb. Puteți să cumpăraţi orcând piese auto Magneti Marelli la un preț avantajos din magazinul nostru online.

Catalogul producătorilor MAGNETI MARELLI online

Cele mai vândute produse originale de la MAGNETI MARELLI

MAGNETI MARELLI | Discuri de frână

MAGNETI MARELLI | Amortizoare

MAGNETI MARELLI | Ulei motor

 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Plăcuțe de frână Plăcuțe de frână
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Braț de suspensie Braț de suspensie
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Faruri Faruri
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Kit distributie Kit distributie
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Filtru aer Filtru aer
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Pompa apa + kit distributie Pompa apa + kit distributie
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Ștergătoare de parbriz Ștergătoare de parbriz
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Filtru ulei Filtru ulei
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Filtru combustibil Filtru combustibil
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Alternator Alternator
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Filtru polen Filtru polen
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Planetara Planetara
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Compresor climă Compresor climă
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Sonda lambda Sonda lambda
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Butuc roata Butuc roata
 • MAGNETI MARELLI Piese auto : Turbină Turbină
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Climatizare
 • Compresor climă
Filtre
 • Filtru polen
 • Filtru aer
 • Filtru combustibil
 • Filtru ulei
Garnituri / simeringuri
Transmisie
Asortiment de la MAGNETI MARELLI
Recenzii MAGNETI MARELLI
MAGNETI MARELLI: Notele producătorului
7.63/10

(Recenzii-923)

7.63 /10

Recenzii - 923

10 (136)
9 (137)
8 (110)
7 (20)
6 (2)
5 (2)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +1449 Avantaje Dezavantaje 34-
Costul produsului +452 3-
Calitatea produsului +395 4-
Calitatea ambalajului +133 8-
Producător +185 13-
Garanție +284 6-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii