Piese auto VALEO

Online catalog piese de schimb de la VALEO

Valeo este o companie franceză care produce piese auto pentru autoturisme şi transportul de mărfuri și echipamente pentru centre de service. Produsele Valeo sunt combinația perfectă de caracteristici tehnice performante și preț accesibil. Puteți achiziţiona piese auto Valeo online ieftine din magazinul online autopieseonline24.ro

Istoricul companiei Valeo

Istoria brandului Valeo a început în 1923 în orăşelul francez, Saint-Ouen. Fondatorul companiei a fost Eugene Buisson. Inițial, firma se numea Société Anonyme Française du Ferodo și se ocupa cu fabricarea de saboţi de frână sub licență companiei englezeşti Ferodo. Din 1932, compania a început să fabrice ambreiaje. Compania a primit numele de Valeo abia în 1980.

Compania Valeo produce în prezent piese auto, sisteme și unități integrate pentru industria auto, folosind propriile inovații tehnologice.

Produsele Valeo sunt prezente pe piețele din 30 de țări din Europa, Asia, Africa, America de Nord și America de Sud. Peste două treimi din totalul pieselor auto produse de companie sunt livrate direct la liniile de asamblare ale producătorilor auto precum Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Daewoo, Fiat, Hyundai, Peugeot, Renault şi Volkswagen.

Conform clasamentelor din domeniul producției, Valeo ocupă la nivel mondial o poziție de lider pe piața pieselor de schimb. În prezent, compania are 134 de unități de producție și 17 centre de cercetare, iar numărul de angajaţi depăşeşte 82 de mii de persoane.

Piese auto de la Valeo

În momentul de faţă, gama de produse a companiei include următoarele tipuri de produse:

 • componente ale sistemului de frânare;
 • sisteme de ambreiaj;
 • sisteme de control al motorului;
 • unități de iluminat și lămpi;
 • sisteme de siguranță;
 • ștergătoarele de parbriz;
 • filtre;
 • sisteme de încălzire și de răcire.

De-a lungul întregii sale dezvoltări, producătorul a implementat în produsele sale cele mai noi şi mai inovatoare soluții și, din acest motiv, toate piesele auto produse sub acest brand sunt renumite pentru eficiența lor ridicată, calitate excelentă și fiabilitate. Compania pune accentul pe necesitatea de creștere a eficienței energetice a mşinilor și oferă în acest scop următoarele soluții:

 • Sistem de Stop-Start. Oprește motorul când autovehiculul se oprește pentru o vreme, de exemplu, la semafoare. Sistemul vă permite să reduceţi consumul de carburant cu până la 15% în cazul mersului prin oraș.
 • Corpuri de iluminat cu LED-uri. Lămpile cu LED-uri consumă mai puțină energie și se folosesc în principal la luminile de zi. Ele oferă noi oportunități pentru designul mașinii.
 • Sisteme avansate de asistare a şoferului. Acestea pot îndeplini diverse funcții, începând de la detectarea obstacolelor până la parcare automată. Aceste sisteme cresc considerabil siguranța rutieră.
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Directie
Evacuare
Fulii Curea / Pinioane
Găsiți cele mai recente oferte speciale de la producătorii:
Coş
#
Coșul dvs. este gol