Piese auto MONROE

Online catalog piese de schimb de la MONROE

Compania MONROE este cel mai mare producător de piese auto pentru suspensie din lume. În 2016, brandul a celebrat aniversarea de o sută de ani. Pe parcursul anilor de existență, compania nu a reușit să-și mențină poziția de lider de piață, dar a rămas unul dintre inovatorii principali din domeniul său de activitate. În prezent, proprietarul brandului MONROE este corporația americană Tenneco Automotive Group.

Istoricul companiei MONROE

Istoria brandului a început în 1916, când August F. Meyer, mecanic și om de afaceri, a înfiinţat o firmă implicată în producția de dispozitive de umflat. Meyer şi-a găsit repede un partener de afaceri, Charles S. Mclntyre, în acea perioadă dealer local la Dodge Company. Împreună, ei au început să lucreze la proiectarea de amortizoare de şoc pentru automobile. Primul amortizor de șoc marca MONROE a fost fabricat în 1926. De atunci, producția de amortizoare de şoc este principalul domeniu de activitate la companiei, iar produsele ei sunt considerate standardul calităţii pentru mulți producători. Conform statisticilor, în prezent, circa 25% din totalul amortizoarele vândute în toată lumea sunt de la compania MONROE.

Filialele şi reprezentanţele acesteia sunt amplasate în toată lumea, inclusiv în Austria, Canada, SUA, Japonia, Mexic şi America de Sud. Companiile subsidiare europene – MONROE EUROPE deţin patru fabrici amplasate în Belgia, Spania și Marea Britanie. Linii de asamblare MONROE produc zilnic peste 90.000 de amortizoare, produsele fiind prezente pe piețele din peste 150 de țări.

Sub marca MONROE, se produc atât piese auto originale, cât și componente pentru piața pieselor de schimb. Compania deserveşte cu piese auto producători de automobile precum Audi, Ford, GM, Isuzu, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Porsche, Renault, Rover, Volkswagen şi Volvo.

Dacă doriți să vă asiguraţi în privinţa calităţii fiecărei piese de schimb, achiziţionaţi online piese auto MONROE din magazinul nostru.

Piese auto de la MONROE

 1. Amortizatoare de şoc. Cele mai populare linii de amortizoare de şoc sunt următoarele:
  • Monroe Original. Aceste amortizoare îndeplinesc toate cerințele de echipamentul original, datorită caracteristicilor și calității sale, și prezintă în plus proprietăți îmbunătățite de amortizare: 15% mai eficiente în comparație cu echipamentele originale. Aceasta permite reducerea la minim a efectelor negative ale uzurii pentru alte piese ale suspensiei maşinii.
  • Monroe Reflex. Datorită folosirii tehnologiei Twin Disc, supapa amortizorului de şoc este activată chiar și când există o mișcare ușoară de suspensie, ceea ce crește stabilitatea maşinii pe carosabil.
  • Monroe Sensa-Trac. Construcția specială cu caneluri și valve contribuie, în special în situații extreme, la o mai bună aderență a roților. Aceste amortizoare de şoc au şi proprietăți excelente de amortizare într-un interval amplu de temperatură: între -40°C şi +120°C.
  • Monroe Adventure. Această categorie de amortizoare de şoc sunt special concepute pentru vehicule de teren şi, din acest motiv, îşi îndeplinesc funcția fără să zguduie maşina la încărcături mari. Nu au nevoie de golire înainte de instalare şi se remarcă prin pentru forţa şi durabilitatea lor.
 2. Biele. Compania produce atât biele asamblate, cât și componente ale acestora. Toate îndeplinesc standarde ridicate de calitate și au un pachet puternic de brand.
 3. Arcuri, arcuri în foi, arcuri în formă de sferă. Printre produsele din această categorie sunt arcurile în formă de minge. Rigiditatea lor crește proporțional cu presarea acestora. Ele susțin cu ușurință încărcături suplimentare și funcţionează silenţios.
 4. Direcţie și suspensie. Toate piesele de schimb sunt faricate din oțel de calitate, din aluminiu și din cauciuc. Pentru protecția împotriva ruginii, compania folosește un strat extern din fosfat sau o acoperire prin cataforeză.
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Găsiți cele mai recente oferte speciale de la producătorii:
Coş
#
Coșul dvs. este gol