Piese auto SACHS

Online catalog piese de schimb de la SACHS

SACHS este un brand comercial german de piesele auto renumit în întreaga lume. Compania este specializată pe producția de componente pentru ambreiaj și amortizoare de şoc pentru diverse tipuri de vehicule. În prezent, compania SACHS este deţinută de ZF Corporation. Piesele auto SACHS aparţin clasei premium și sunt atât piese auto originale, cât piese de schimb pentru piața post-producţie. Ca să achiziţionaţi online piese auto SACHS, intraţi în magazinul nostru Autopieseonline24.ro.

Istoricul companiei SACHS

Istoria brandului SACHS a început în 1895, cu înființarea companiei Schweinfurter Präcisions-Kugellager-Werke Fichtel & Sachs. Fondatorii ei au fost Ernst Sachs şi Karl Fichtel. În 2001, compania SACHS a fost cumparată de Concernul ZF Friedrichshafen AG.

Inițial, fabricile SACHS produceau rulmenți cu bile. În prezent, domeniul principal de activitate al companiei este fabricarea componentelor pentru ambreiaj şi amortizoare pentru automobile, mașini agricole şi vehicule pentru transportul de marfă și de călători.

Datorită caracteristicilor excelente de calitate și tehnică, piesele auto SACHS sunt alegerea perfectă pentru proprietarii de maşini și producătorii de automobile importanţi, printre care se numără Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen Group și mulţi alţii. Peste 10 milioane de maşini echipate cu piese auto SACHS ies anual de pe liniile de asamblare.

Sub numele de brand SACHS, există piese de schimb nu numai pentru vehicule europene, ci şi pentru piața asiatică. În fabricile de producție din Europa, compania fabrică piese auto pentru peste 38 de milioane de vehicule de diverse mărci din Asia.

Piese auto de la SACHS

 1. Amortizatoarede şoc. Mențin contactul roţii cu suprafața drumului și reduc vibrațiile din timpul mersului, crescând astfel nivelul de siguranță și confort. Gamă largă de piese auto include amortizoare din aluminiu cu structuri ușoare.
 2. Mufe de ambreiaj. Sunt fabricate din materiale de calitate superioară și sunt remarcabile pentru durabilitatea lor. Ca soluție la problema defectării timpurii a ambreiajului, compania SACHS oferă o placă de presiune a ambreiajului Xtend. În procesul de deplasare a arcului diafragmă, mufele previne uzura plăcuțelor, cauzată de frecare.
 3. Sisteme de ambreiaj. Acestea sunt renumite pentru fiabilitate și pot satisface complet orice standarde de ergonomie.
 4. Volanți cu masă dublă. Aceştia prezintă următoarele avantaje:
  • izolează vibrația motorului;
  • reduc nivelul de zgomot;
  • previn deteriorarea transmisiei;
  • cresc confortul manipulării cutiei de viteze;
  • permit pornirea vehicului fără probleme.
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Găsiți cele mai recente oferte speciale de la producătorii:
Coş
#
Coșul dvs. este gol