catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
Coșul dvs. este gol

VARTA Piese auto

Catalogul producătorilor VARTA

VARTA este un brand german ce produce elemente pentru alimentarea cu energie pentru piața auto mondială, industrială și de consum. De peste 125 de ani, produsele companiei reprezintă standardul de calitate și implementarea tehnologiilor inovatoare. Acumulatorii VARTA au câştigat pe merit încrederea proprietarilor de maşini și sunt livrate la liniile de asamblare ale producătorilor auto de top, precum Audi, BMW şi Mercedes-Benz. Din magazinul online Autopieseonline24.ro, puteţi să cumpăraţi online piese auto VARTA, fără întârziere și în condiții avantajoase.

Istoricul companiei VARTA

Istoria brandului a început în 1887, când Hagen Adolf Müller a fondat într-un oraș german firma Busche&Muller, care apoi a devenit baza companiei VARTA de astăzi. Brandul a primit numele său actual în 1904.

Compania se specializează în producția de produse pentru alimentarea cu energie a aparatelor electrocasnice, generatoarelor, bateriilor auto şi a microbateriilor şi are reprezentanţe în peste 100 de țări din întreaga lume. VARTA are centre de cercetare amplasate în Europa, Asia și SUA și departamentele de asamblare – în Indonezia și China. Producția este concentrată într-o fabrică din orașul german Dischingen, certificată cu standardele DIN EN ISO 9001 și 14001. Peste 1,2 miliarde de baterii alcaline ies în fiecare an de pe liniile de asamblare.

Sub marca VARTA, există piese auto din clasa economică și produse din clasa premium, care sunt echipate cu tehnologii de economisire a combustibilului și de regenerare a energiei de frânare.

Piese auto de la VARTA

Bateriile auto sunt livrate de departamentul Johnson Controls Power Solutions. Compania produce anual circa 140 de milioane de baterii auto pentru producătorii auto și distribuitorii care deservesc piața pieselor de schimb. Sub brandul VARTA, compania produce baterii pentru:

  • autoturisme, inclusiv pentru cele cu o cerere mare de energie, care echipate cu sistem de Start-Stop;
  • transportul de călători și mărfuri;
  • vehicule cu motor (motociclete, waverunners, ATV-uri, snowmobile sau scutere);
  • vehicule pentru vacanțe active (remorci de călătorie, rulote și ambarcațiuni).

Produsele VARTA prezintă avantajele următoare:

  • rezistență la rugină;
  • eficiență superioară și capacitate ridicată;
  • durabilitate.
Electrice VARTA
  • Acumulator
Accesorii auto VARTA