catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
Coșul dvs. este gol

KYB Piese auto

Online catalog piese de schimb de la Kayaba

KYB este printre cei mai mari producători de echipamente hidraulice. Compania produce în fiecare an peste 75 de milioane de amortizoare de şoc, cu care sunt echipate unul din cinci vehicule din întreaga lume.

Istoricul companiei KYB

Istoria brandului KYB a început în 1919, când Siro Kayaba a înfiinţat un centru de cercetare pentru studiul hidrodinamicii. În 1927, el a fondat compania Kayaba Seisakusho, care fabrica produse pentru industria aeronautică. În 1935, s-a înfiinţat compania Kayaba Manufacturing Co., Ltd, ai cărei angajații au creat primul prototip de amortizor de șocuri. În 1947, acesta a intrat în producția de masă. Noul nume al companiei – KYB Corporation – a fost oficial înregistrat în 2015.

În prezent, corporaţia deține cea mai mare fabrică din lume care produce amortizoare. Unitatea de producție este amplasată în Gifu, Japonia. În fiecare an, se fabrică pese 3.500.000 de amortizoare de şoc.

Filialele companiei sunt amplasate în întreaga lume: în China, India, Japonia, Vietnam, Malaezia, Tailanda, SUA, Mexic, Brazilia, Spania și Republica Cehă. Produsele lor sunt exportate în circa 100 de țări. În fabricile companiei se fabrică săptămânal peste un milion de amortizoare de şoc.

KYB este cel mai mare furnizor de arcuri şi amortizoare de şoc pentru liniile de producție ale multor companii de maşini. Compania îşi menține, de asemenea, poziții de lider în piața europeană a pieselor de schimb. Puteți să cumpăraţi online piese auto KYB din magazinul nostru.

Piese auto de la KYB

 1. Amortizatoare de şoc. Cele mai răspândite categorii de amortizoare de şoc KYB:
  • Excel-G. Sunt cele mai populare din lume. Ele oferă maşinii confort și manevrabilitate excelente în timpul condusului. Un sistem special de trei valve este utilizat în designul lor: supapa suplimentară reduce formarea spumei și crește performanța amortizorului de şoc. Pistonul este acoperit cu teflon, care împiedică uzura cilindrului.
  • Premium. Şi în structura amortizoarelor de şoc cu tub dublu din această categorie este utilizat sistemul cu trei valve ce oferă confort la volan. Sigiliile multistrat ale tijei protejează amortizorul de șoc, astfel încât particulele de praf și particulele străine să nu intre în el, iar stratul galvanizat al tijei pistonului previne coroziunea.
  • Gas-A-Just. Amortizoarele de şoc autoreglabile din această serie furnizează maşinii o aderenţă excelentă la drum, indiferent de tipul de carosabil. Există un compartiment special umplut cu gaz de înaltă presiune în structura pieselor. Datorită acestuia, amortizoarele de şoc Gas-A-Doar atenuează vibrațiile cu 30% mai eficient decât cele standard cu tuburi duble.
  • Skorched4’s. Instalate, de obicei, în vehiculele de teren, au o structură ranforsat. Controlează eficient performanța arcurilor şi asigură controlul caroseriei. Diametrele crescute ale cilindrilor, pistoanelor și tijelor împiedică piesa să se supraîncălzească în timpul funcţionării.
 2. Seturi de protecție. Acestea includ garnituri de protecție contra prafului și bufere. Sunt fabricate din materiale durabile și flexibile, care amortizează eficient.
 3. Arcuri elicoidale K-Flex. Sunt fabricate folosind tehnologia spiralării calde și reci. Stratul special de protecţie este foarte flexibil și previne coroziunea.
 4. Suporturi de sus. Suporturile de amortizor KYB sunt furnizate împreună cu elemente de fixare, rulmenți și alte componente.
Piese originale și pieselor auto de la Kayaba de calitate înaltă & ieftin

Cele mai vândute produse originale de la KYB

KYB | Amortizoare

KYB | Arc

KYB | Flansa amortizor

 • KYB Piese auto : Tampon & burduf amortizor Tampon & burduf amortizor
 • KYB Piese auto : Saiba arc Saiba arc
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Amortizare
 • Amortizoare
 • Arc
 • Flansa amortizor
 • Tampon & burduf amortizor
 • Saiba arc
Recenzii KYB
KYB: Notele producătorului
7.59/10

(Recenzii-8745)

7.59 /10

Recenzii - 8745

10 (2544)
9 (2585)
8 (2545)
7 (406)
6 (42)
5 (42)
4 (2)
3 (1)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +30068 Avantaje Dezavantaje 988-
Costul produsului +8392 90-
Calitatea produsului +7419 139-
Calitatea ambalajului +3737 191-
Producător +4547 361-
Garanție +5973 207-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii