loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

SKF Piese auto , Cosmetica auto, Scule

Online catalog Piese auto , Cosmetica auto, Scule de la SKF

Compania suedeză SKF este printre liderii mondiali ai creatorilor de tehnologii inovatoare. Una dintre direcțiile de dezvoltare ale companiei este producția de piese auto. Puteți să achiziţionţi piese auto SKF de mare siguranţă fără să cheltuiţi excesiv din magazinul nostru online Autopieseonline24.ro.

Istoricul companiei SKF

Istoria brandului SKF a început în 1907. Unul dintre fondatori a fost Sven Gustaf Wingqvist, inventatorul unui rulment cu bile cu auto-aliniere pe două rânduri.

În prezent, principalul obiectiv al companiei este crearea unor tehnologii care permit reducerea emisiilor de substanțe nocive din atmosferă, ale căror surse sunt şi mașinile noastre.

Compania SKF are reprezentanţe în peste 130 de ţări, 18 centre de asistenţă tehnică şi 140 de fabrici în întreaga lume, iar numărul angajaţilor depăşeste 46.000 de persoane.

Specializarea principală a companiei din piața pieselor de schimb este producţia de rulmenți și suporturi de rulmenţi, elemente de etanșarei, sisteme mecatronice şi lubrifianţi. Piesele auto produse sub numele de brand SKF sunt remarcabile pentru calitatea lor superioară și aparţin clasei premium.

Piese auto de la SKF

  • Produse pentru ansambluri ale butucului roţii. Se remarcă prin fiabilitate și caracteristici tehnice excelente. În prezent, sunt echipate cu ansambluri ale butucului de la SKF peste 90 de milioane de automobile din întreaga lume. Compania a produs deja trei generații de rulmenți de butuc și a scos un brevet pentru un ansamblu unic de butuc, numit „SKF X-Tracker” pentru camioane. Acesta crește cu până la 50% rigiditatea butucului și capacitatea portantă.
  • Produse pentru componente ale motorului. Sub marca SKF găsiţi seturi de reparații pentru mecanismul de distribuție a gazelor, sistemul de răcire și accesorii de antrenare a motorului. Gama largă de produse se concentreză pe seturi de reparații pentru motoare moderne, de eficiență ridicată şi dimensiuni mai mici.
  • Componente pentru transmisie, arbori de transmisie și articulaţii de viteză constantă. Sunt realizate cu tehnologii moderne, care permit reducerea frecării între piese și asigură echilibrarea întregului mecanism.
  • Piese pentru sistemul de suspensie. Piesele de schimb SKF funcționează ireproșabil în orice condiții de drum, cresc confortul deplasărilor și aderenţa la drum.
  • Unelte de întreținere, lubrifianți pentru rulmenți și paste anti-corozive. Toate acestea creează condiții optime pentru funcţionarea componentelor auto, cresc performanța acestora și prefin defectarea prematură.

În cadrul programului SKF „Pole Position Plus”, compania oferă centrelor proprii de service asistenţă tehnică extinsă, pentru a crește calitatea serviciilor.

Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Recenzii SKF
SKF: Notele producătorului
7.82/10

(Recenzii-8983)

7.82 /10

Recenzii - 8983

10 (2672)
9 (2519)
8 (2541)
7 (551)
6 (89)
5 (71)
4 (5)
3 (6)
2 (9)
1 (5)
Estimarea parametrilor +29316 Avantaje Dezavantaje 2062-
Costul produsului +7994 339-
Calitatea produsului +7030 380-
Calitatea ambalajului +3900 352-
Producător +4590 544-
Garanție +5802 447-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Coş
#
Coșul dvs. este gol