loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

CONTITECH Piese auto , Scule

Online catalog Piese auto , Scule de la CONTITECH

ContiTech este o companie germană care este în prezent printre producătorii lideri mondiali de piese auto de cauciuc şi material plastic. Puteți să cumpăraţi piese auto ContiTech de calitate excelentă cu doar câteva clicuri din magazinul nostru online Autopieseonline24.ro.

Istoricul companei ContiTech

Compania ContiTech a fost înființată în 1871 în oraşul Hanovra din Germania. La început, compania s-a specializat în producția de anvelope pentru diferite vehicule. De-a lungul întregii sale istorii, compania a fabricat produse folosind tehnologii moderne și a contribuit semnificativ la dezvoltarea industriei de transporturi: prima anvelopă de bicicletă pneumatică din Germania a fost fabricată sub marca ContiTech. Mai mult, ContiTech a fost compania care a produs prima anvelopă cu bandă de rulare.

În următorii câțiva ani, gama ContiTech a devenit mai largă: sub acest brand, au început să se fabrice arcuri, curele de transmisie, suspensii pneumatice și alte piese auto.

Datorită calităţii superioare și specificațiilor excelente ale produselor, precum și fuziunii cu compania germană Phoenix, în 2004 ContiTech a devenit lider pe piaţa pieselor auto din cauciuc şi material plastic.

În 2015, Corporaţia ContiTech a achiziționat Veyance Technologies Inc, producător american de produse din cauciuc. Această achiziţie a permis producătorului german să-şi consolideze poziția pe piața internațională a pieselor de schimb.

În prezent, prioritatea Corporaţiei ContiTech este producţia de componente și sistemele funcționale pentru industria de automobile și minerit.

Producătorul are nouă filiale descentralizate și peste 41 de mii de angajaţi în aproape 40 de țări din toată lumea. An după an, compania continuă să pătrundă pe piața internațională: în 2015, veniturile au fost de aproximativ 5,4 miliarde de euro în creștere cu 37% comparativ cu cifrele corespunzătoare din 2014.

Produsele fiabile ContiTech din gama high-tech sunt produse pentru clasa superioară.

Piese auto ContiTech

 1. Sisteme de arcuri pe aer. Produse de departamentul ContiTech Air Spring Systems. Această categorie include sisteme complete și componente ale sistemului de suspensie pneumatică cu auto-reglare pentru vehicule utilitare, autobuze și locomotive.
 2. Ţesături cauciucate. Produse de ContiTech Elastomer Coatings. Acest grup de produse include rezervoare de combustibil moi şi pliabile. Ele sunt remarcabile pentru fiabilitatea lor, diversitatea de forme, rezistența la temperatură și durata lungă de viață.
 3. Furtunuri și linii de furtun. Gama include componente pentru:
  • sisteme de aer condiționat;
  • sisteme de evacuare;
  • sisteme de frânare;
  • transmisie;
  • sisteme de combustibil;
  • direcție;
  • șasiu.
 4. Curele de transmisie. Create și fabricate de ContiTech Power Transmission Group. Gama cuprinde atât componente originale, cât și produse pentru piața pieselor de schimb. Produse în gamă largă pentru autoturisme, vehicule utilitare și autobuze.
 5. Sisteme de etanșare. Realizate din material elastomer și utilizate la:
  • sisteme de frânare;
  • direcție;
  • șasiu;
  • sisteme de control al motorului.
 6. Elemente de interior. Fabricate de grupul Benecke-Kaliko, care este lider international în productia de materiale tehnice și decorative pentru diverse suprafețe. Categoria cuprinde materiale pentru lambriuri interioare din transportul de călători și vehicule utilitare.
 7. Sisteme de absorbție a vibrațiilor. Compania ContiTech este un dezvoltator internațional cheie în sisteme de izolare a sunetului și vibrațiilor. În prezent compania asigură soluţii eficiente pentru:
  • suspensia motorului;
  • șasiu;
  • transmisie;
  • caroserie.
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Recenzii CONTITECH
CONTITECH: Notele producătorului
7.87/10

(Recenzii-5449)

7.87 /10

Recenzii - 5449

10 (1581)
9 (1626)
8 (1636)
7 (342)
6 (49)
5 (36)
4 (1)
3 (1)
2 (1)
1 (1)
Estimarea parametrilor +18639 Avantaje Dezavantaje 907-
Costul produsului +5132 112-
Calitatea produsului +4505 147-
Calitatea ambalajului +2428 175-
Producător +2874 273-
Garanție +3700 200-
OPINIILE CLIENŢILOR
0/10
Curea transmisie cu caneluri 6DPK1195 recenzii
2020-03-02
0/10
Curea transmisie cu caneluri 6DPK1195 recenzii
2019-06-03
Coş
#
Coșul dvs. este gol