loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

SEGMENTI PISTON

Automobil Set segmenti piston în calitate top la preț redus
Segmenti piston - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Set segmenti piston de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Set segmenti piston auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Segmenti piston
 • Mașină Set segmenti piston plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Segmenti piston schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Segmenti piston plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Set segmenti piston plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Segmenti piston defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Segmenti piston

Segmenții de piston servesc la presurizarea camerei de ardere a motorului, la reglarea cantității de lubrifiant dintre piston și cilindru, precum și la eliminarea căldurii de la piston către pereții cilindrului.

5 instrucțiuni de utilizare a segmenților de piston

 1. Pentru a maximiza durata de viață a segmenților de piston, respectați cerințele de funcționare a motorului. În general aceasta este de 100,000 – 120,000 de kilometri parcurși. În funcție de calitatea uleiului și combustibilului, precum și de cea a materialului, durata de viață poate crește până la 150,000 km sau scădea până la 70 000 km.
 2. Folosiți doar ulei de motor de calitate, recomandat de producătorul dumneavoastră auto, și nu uitați să îl schimbați la timp.
 3. Încercați să reduceți la minim timpul de exploatare a automobilului pe teren accidentat, evitați ambuteiajele, pentru a preveni pătrunderea prafului la motor. Înlocuiți regulat filtrul de aer.
 4. Înainte de a porni la drum, încălziți motorul până la temperatura de lucru.
 5. După înlocuirea kit-ului de segmenți de piston, exploatați mașina cu moderație. Nu se recomandă să depășiți viteza de 80 km/h în primii 1,000 de kilometri și 90 km/h – între 1,000 – 2,000 de kilometri.

Defecte ale segmenților de piston, cauze și semne

 1. Uzarea prematură a segmenților de piston. Componentele se uzează înainte de expirarea duratei de viață din cauza uleiului sau combustibilului de slabă calitate, funcționarea necorespunzătoare a filtrelor de ulei sau aer, funcționarea motorului în condiții extreme. Uzarea se manifestă prin colorarea gazelor de eșapament într-un albastru-gri și funcționarea instabilă a motorului în gol. În plus, sporește consumul de ulei.
 2. Deformarea sau întinderea segmenților de piston. Aceste defecte pot apărea din cauza suprasolicitării motorului sau supraîncălzirii acestuia, în urma folosirii unui ulei de slabă calitate. Aceasta duce la defectarea cilindrului, apariția fumului de la motor, scăderea puterii și a cuplului motor.
 3. Murdărirea canelurilor pistonului. Cauza o constituie pauzele continue în exploatarea automobilului și folosirea unui ulei de slabă calitate. Cu acest defect, crește consumul de ulei, scade conpresia în cilindri, scade puterea, apare un fum albastrau sau gri, motorul pornește greoi.

Puteți cumpăra segmenți de piston pentru mașina dumneavoastră, însoțite de garanție, în magazinul nostru online Autopieseonline24.ro online-shop. Produsele necesare se găsesc în depozitul nostru și vă vor fi livrate rapid.

Selector Set segmenti piston pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol