Automobil Valva Pcv (Separator Ulei) în calitate top la preț redus
Valva Pcv (Separator Ulei) - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Valva Pcv (Separator Ulei) de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Valva Pcv (Separator Ulei) auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Valva Pcv (Separator Ulei)
 • Auto Valva Pcv (Separator Ulei) plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Valva Pcv (Separator Ulei) plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Valva Pcv (Separator Ulei) plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Valva Pcv (Separator Ulei) plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Valva Pcv (Separator Ulei) plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Valva Pcv (Separator Ulei) defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Valva Pcv (Separator Ulei)

Sistemul de ventilație al carterului are rolul de a elimina gazele de eșapament din cavitatea rezervorului, pentru a normaliza presiunea internă a acestuia. Principalele componente ale acestui sistem sunt separatorul de ulei, supapa de ventilare a carterului, furtunurile și accesoriile.

4 instrucțiuni de utilizare a sistemului de ventilație a carterului

 1. Înlocuiți la timp piesele uzate ale sistemului de ventilație a carterului. Acestea au durată de viață diferită, în funcție de materialul de producție și sarcinile aplicate. În medie, piesele pot fi utilizate pentru 80 000 – 100 000 de kilometri parcurși. Înlocuirea se realizează atunci când este nevoie.
 2. Curățați în mod regulat sistemul de ventilație a carterului. Se recomandă să faceți acest lucru înainte de fiecare schimbare de ulei.
 3. În timpul curățării, acordați o atenție deosebită cavităților furtunurilor, separatorului de ulei și găurilor sistemului. Nu folosiți solvenți, întrucât aceștia ar putea distruge piesele din plastic și cauciuc.
 4. Folosiți doar ulei de înaltă calitate fără aditivi agresivi, iar atunci când îl alegeți, respectați recomandările producătorului dumneavoastră auto.

Defecte ale sistemului de ventilație a carterului, cauze și semne

 1. Defectarea supapei de ventilație a carterului. Cea mai frecventă cauză a defectului o constituie murdărirea pieselor acesteia. În acest caz, crește nivelul uleiului, care uneori începe să se scurgă prin sigilii.
 2. Înfundarea sau deteriorarea sistemului de furtunuri și accesorii. Ancrasarea acestora poate fi determinată de folosirea uleiului de slabă calitate, precum și de uzarea perechii piston-cilindru. În acest caz, crește presiunea carterului, ceea ce duce la împingerea sigiliilor și, eventual, la scurgeri de ulei. Deteriorarea furtunurilor poate fi cauzată și de presiunea excesivă din sistem sau de nerespectarea regulilor de exploatare. Cu acest defect, are loc aspirația aerului atmosferic, ceea ce duce la scăderea puterii motorului și întreruperi în funcționarea acestuia. În plus, se va face simțit și un miros de carter, de sub capotă.
 3. Înfundarea colectorului de ulei. Apare din cauza folosirii uleiului de slabă calitate, sau neînlocuirii la timp a acestuia. În acest caz, particulele de material lubrifiant se infiltrează în camera de ardere, determinând apariția mirosului de ulei ars și schimbarea culorii și densității gazelor de eșapament.

Puteți cumpăra sisteme de ventilație pentru carter, de la orice brand, din magazinul online Autopieseonline24.ro. Vă oferim garanție pentru fiecare piesă auto.

Coş
#
Coșul dvs. este gol