Automobil Galerie Admisie în calitate top la preț redus
Galerie Admisie - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Galerie Admisie de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Galerie Admisie auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Galerie Admisie
 • Auto Galerie Admisie plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Galerie Admisie plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Galerie Admisie plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Galerie Admisie plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Galerie Admisie plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Galerie Admisie defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Galerie Admisie

Galeria de admisie este o cameră închisă care are o ramificaţie de ţevi de ieşire şi un sistem de clapete cu ajutorul cărora este preparat amestecul de combustibil-aer și apoi distribuit uniform către cilindrii motorului sau alimentarea cu aer este efectuată în motoare cu injecţie directă.

4 sfaturi despre funcţionarea galeriei de admisie:

 1. Durata de viaţă a galeriei de admisie depinde direct de condiţiile sale de funcţionare. Trebuie să se ţină cont că aceste piese, fiind elemente de etanşare, se uzează foarte repede. De obicei, garniturile galeriei de admisie se înlocuiesc ori de câte ori este nevoie.
 2. Dacă galeria de admisie trebuie demontată pentru reparaţii, trebuie întotdeauna să verificați starea garniturilor şi, este mai bine să le înlocuiți cu unele noi la fiecare reparație.
 3. Evitați pătrunderea uleiului de motor în galeria de admisie. Pentru aceasta, verificați  starea filtrului de aer şi înlocuiți-l la timp.
 4. O curăţare preventivă a galeriei de admisie ar trebui efectuată la nu mai puţin de 100,000 kilometri parcurşi.

Defecţiunile galeriei de admisie, cauze şi indicii:

 1. Defecţiunile clapetelor. Acestea apar în cazul supra-încălzirii sau datorită pătrunderii uleiului în piesă. Deteriorarea clapetelor poate fi cauzată de folosirea materialelor de calitate slabă din care acestea sunt făcute. Atunci când acest lucru se întâmplă, puterea motorului scade iar consumul de combustibil creşte.
 2. Defectarea supapei de control a clapetelor. Acest lucru se întâmplă de obicei datorită murdăririi, oxidării sau uzării terminalelor. Defecţiunea poate fi detectată prin scăderea motorului la turaţiilor mici, defecţiuni în timpul rulării în gol, apariţia vibraţiilor şi zgomotelor neobişnuite.
 3. Depresurizarea galeriei de admisie. Această poate fi cauzată de supra-încălzirea piesei şi, de asemenea, de impacturi mecanice sau de uzarea totală a elementelor de etanşare. Că urmare, motorul nu mai poate porni la prima încercare sau poate rula cu probleme. Alte semne ale acestei defecţiuni sunt: un sunet specific de aspiraţie în timpul rulării motorului, scăderea puterii şi consumul excesiv de combustibil.
 4. Desprinderea ţevilor de evacuare de la supapa fluture, uzarea lor şi defecţiunile mecanice. Aceste defecţiuni apar datorită influenţei temperaturii ridicate asupra pieselor din plastic şi cauciuc ale galeriei de admisie şi sunt, de obicei, însoţite de vibraţii în timpul rulării pe loc, de zgomote neobişnuite, de un huruit în timpul rulării motorului cât şi pierderea performanţelor dinamice şi diminuarea cuplajului.
 5. Defecţiunea unui sensor de presiune absolută. Acesta se poate întîmpla datorită defectării ţevii flexibile care face legătura între fitingului de admisie al senzorului cu spaţiul din interiorul galeriei de admisie, la fel ca şi datorită murdăririi cu urme de combustibil a fitingului de admisie sau ţevii. În acest caz, consumul de carburant va creşte iar mirosul de gaz de la ţeava defectă va fi mai intens; poate să apară un fum alb iar motorul poate funcţiona instabil şi va produce un vuiet specific.

Puteți cumpăra o galerie de admisie pentru maşină de la orice brand, la un preţ bun, din magazinul nostru online: vă vom sfătui şi vă vom ajuta să alegeți rapid piesa auto de care aveți nevoie.

Coş
#
Coșul dvs. este gol