catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
78-1167
Coșul dvs. este gol

Auto Chiuloasa Online catalog

Automobil Chiulasa în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Chiulasa de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Chiulasa auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Chiuloasa
 • Mașină Chiulasa plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Chiuloasa schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Chiuloasa plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Chiulasa plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Chiuloasa defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Chiuloasa

Capul cilindric realizează camerele de combustie ermetice și permite eliberarea gazelor de eșapament. Se află în partea de sus a motorului și valvelor carcaselor, arborilor, a gurilor de admisie și de evacuare, a senzorilor, injectoarelor cât și a altor componente.

5 sfaturi despre cum să folosiți capul cilindric și cum să-l înlocuiți.

 1. Se recomandă instalarea noii piese în cazul în care cea veche este foarte deteriorată sau când motorul este în reparație. Durata sa de viață nu este limitată
 2. Este important să evitați supraîncălzirea motorului. Acest lucru poate duce la uzura prematură a piesei.
 3. În cazul în care motorul este supraîncălzit, în nici un caz să nu turnați apă pe el: întrucât temperatura sa se va schimba foarte rapid, capul cilindric poate crăpa.
 4. Folosiți o nouă garnitură de fiecare dată când demontați și instalați piesa pentru a înlocui valvele sau pentru a îndepărta depunerile, de exemplu.
 5. Se recomandă verificarea a cât de plată este suprafața care vine în contact cu piesa principală a motorului, și acest lucru trebuie făcut înainte de instalarea piesei. Cantitatea permisă de deviere, de regulă, este specificată de către compania manufacturieră în manualul mașinii. Eventuale ușoare asperități se pot elimina prin tăierea sau polizarea dacă acestea sunt posibile.

Defecțiuni ale capului cilindru, cauze și simptome

 • Crăpări. Acestea pot fi rezultatul funcționării prelungite a motorului sau supraîncălzirii lui. Mai pot apărea și datorită cuplului strâns incorect aplicat îmbinărilor. Indicatoru indirect al acestui tip de defecțiune este fumul alb și dens care iese pe țeava de eșapament. Este cauzat de către răcitorul care intră în camera de combustie prin crăpături.
 • Deformări. Acestea apar, în particular, ca urmare a antigelului de proastă calitate care se folosește și care duce la defectarea sistemului de răcire. Martorii luminoși din panoul de bord vă vor informa asupra acestor defecțiuni.

Autopieseonline24.ro - un loc ideal pentru a achiziționa piese de schimb

Doriți să vă reduceți costurile cu întreținerea mașinii și să cumpărați tot ceea ce vă trebuie la prețuri mici? Atunci vizitați magazinul online Autopieseonline24.ro: aici veți putea achiziționa un cap cilindru dar și alte piese componente în condițiile cele mai convenabile. În catalogul nostru vă oferim doar produse de cea mai bună calitate care sunt, în mod special, ieftine în perioada promoțiilor.

Selector Chiulasa pentru