loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

K&N Filters Filtru aer internet magazin

Filtru aer de la K&N Filters - piese auto originaleK&N Filters Filtru aer în calitate top la preț redus
 • Cele mai atractive preţuri
  Autopieseonline24.ro vă oferă piese auto de cea mai înaltă calitate la preţuri foarte atractive.
 • Posibilitatea de a economisi pe seama costurilor de livrare
  Livrarea gratuită pe teritoriul României se aplică comenzilor ce depășesc 560 RON,cu excepția articolelor voluminoase, anvelopelor și pieselor cu depozit.
 • Selecţie imensă
  În acest moment, oferim clienţilor noştri mai mult de 1 000 000 de piese de schimb.
 • Livrare rapidă

  Metoda de livrare

  Veţi primi piesa auto comandată doar în câteva zile după plasarea comenzii

 • COMODO - a plati siguranță pentru test K&N Filters Filtru aer
 • Achiziţionarea K&N Filters Filtru aer prin intermediul PayPal
 • Catalog K&N Filters Filtru aer prin intermediul cărţii de credit VISA
 • Achiziţionarea K&N Filters Filtru aer prin intermediul cărţii de credit Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Catalog K&N Filters Filtru aer prin intermediul american express
 • Transfer Bancar
Recenzii K&N Filters Filtru aer
K&N Filters: Notele producătorului
7.87/10

(Recenzii-1742)

7.87 /10

Recenzii - 1742

10 (520)
9 (494)
8 (517)
7 (109)
6 (14)
5 (10)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (1)
Estimarea parametrilor +6003 Avantaje Dezavantaje 301-
Costul produsului +1651 43-
Calitatea produsului +1462 44-
Calitatea ambalajului +782 61-
Producător +911 92-
Garanție +1197 61-
Comentariile clienţilor
10/10
K&N Filters Filtru aer 33-2924 recenzii
2017-03-08

Filtrele de aer K&N sunt proiectate de către compania omonimă americană, care și-a câștigat popularitatea în rândurile piloților auto și a fanilor de tuning din întreaga lume. Acestea se produc de la începutul anilor 70. În prezent, sortimentul companiei include peste 2.000 de modele de filtre cu debit mare. Unica lor caracteristică, în afară de alte avantaje, o reprezintă durabilitatea. Conform producătorului, dacă ele sunt întreținute corect, elementele de filtrare pot acoperi până la 1 600 000 de kilometri.

Tipurile

 • Cu debit mare. Este o gamă de filtre cu debit mare impregnate cu ulei. Elementul lor de filtrare constă din 4 sau 6 straturi de bumbac, care îndeplinește funcția unei bariere. Cu toate acestea, rezistența lor la debitul de aer este cu 50% mai mică în comparație cu componentele convenționale de hârtie. Mediile de filtrare sunt plisate într-un mod special. Zona de filtrare este mai mare datorită numărului mare de pliuri. O plasă plisată specială protejează de ambele părți elementul de filtrare de deformare și deteriorare.
 • Cu debit de aer uscat. Elementele lor de filtrare nu sunt impregnate, dar ele utilizează aceeași metodă de filtrare. Prin urmare, produsele din această categorie sunt, de asemenea, perfecte la purificarea aerului. În comparație cu cele anterioare, acestea au o rezistență mai mare la debitul de aer.

4 detalii despre filtrele de aer K&N

 1. Filtrele de aer K&N sunt reutilizabile. Acestea pot fi curățate. Acest lucru poate fi efectuat cu ajutorul produselor speciale care trebuie pulverizate pe suprafața piesei și apoi spălate cu apă. După aceea, piesa trebuie uscată, și dacă este necesar, impregnată cu ulei.
 2. Toate produsele companiei se caracterizează prin intervale de întreținere extinse. De exemplu, componentele proiectate pentru a fi instalate în carcasa standard a automobilului își păstrează proprietățile pentru mai mult de 80.000 de kilometri și numai după aceea necesită curățare. În timp ce produsele conice, de dimensiuni mai mari, care sunt furnizate cu seturile de admisie a aerului rece ale mărcii comerciale, servesc și mai mult timp. Dar durata lor de exploatare se poate reduce până la câteva sute de kilometri, dacă vehiculul este exploatat în condiții de lucru dure, ca într-o zonă foarte prăfuită.
 3. Dacă utilizați vehiculul în condiții de poluare intensă, puteți cumpăra o husă de protecție specială. Aceasta este realizată din poliester durabil, cu o structură de plasă, creând un strat suplimentar de filtrare și protejând elementul principal împotriva umidității și a particulelor mari de murdărie.
 4. Componentele mărcii comerciale pot reține până la 97–99% din impuritățile din aer. Cu timpul, caracteristicile lor de filtrare nu se diminuează, întrucât particulele de murdărie se depun în adâncul mediilor de filtrare, nu pe suprafața lor.

Autopieseonline24.ro este asistentul dumneavoastră de încredere în lumea pieselor auto

Cumpărând filtrele de aer K&N din magazinul nostru online, beneficiați de oferte foarte bune. Vă vom ajuta să alegeți piesa potrivită pentru vehiculul dumneavoastră, în funcție de specificațiile sale tehnice. În plus, suntem gata să vă oferim o garanție pentru fiecare piesă auto.

Coş
#
Coșul dvs. este gol