loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Filtru ulei în calitate top la preț redus
Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru Filtre
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Filtru ulei de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 550 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Filtru ulei auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Filtru ulei
 • Auto Filtru ulei plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Filtru ulei plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Filtru ulei plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Filtru ulei plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Filtru ulei plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Filtru ulei defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Filtru ulei

Filtrul de ulei are sarcina de a elimina substanțele nocive conținute în uleiul de motor. Acestea ar putea fi particulele metalice, scoriile, rugina, sedimentele, nămolul și alte impurităţi pe care uleiul le-ar putea transmite motorului. În cazul în care nu se garantează o curățare decentă, substanțele enumerate mai sus pot ajunge cu ușurință la rulmenți, pistoane, superficia de pe pereții rulmenților, arborele cotit și alte dispozitive-cheie ale automobilului. Dacă sunt lăsate pentru o anumită perioadă de timp, aceste particule nocive încep să zgârie suprafețele dispozitivelor, contribuind la uzura lor și scurtând în mod semnificativ durata lor de operare. Acest lucru se referă în special la mașinile moderne, ale căror motoare sunt destul de mici și prezintă intervale reduse între mecanismele supuse procesului de frecare.

De obicei filtrele de ulei se clasifică în funcție de mărime și capacitate de a reține o anumită cantitate de murdărie până la înfundarea lor completă. Un singur filtru poate reţine doar o anumită cantitate de murdărie. Un filtru nou este în măsură să-și îndeplinească sarcina privitor la curățarea uleiului de motor pentru un parcurs de până la 8-10 mii km. Odată ce a fost epuizată capacitatea sa de lucru, acesta trebuie înlocuit. Este foarte important să înțelegem că schimbul frecvent al filtrului de ulei nu poate înlocui necesitatea de a schimba periodic și uleiul de motor. Acest lucru este ușor de explicat: un singur filtru este în măsură să rețină doar o anumită cantitate de murdărie. Atunci când va veni momentul, umplutorul de hârtie al filtrului se va umplea până la capăt, iar supapa deschisă va permite impurităților să pătrundă direct la motor și să circule fără obstacole prin sistem. Atunci, șoferul va fi obligat să conducă un automobil cu filtrul de ulei nefuncțional.

Aveți nevoie de un filtru de ulei nou? Nu pierdeți timpul stând în rând, în fața unui magazin specializat. Pentru a accelera în mod semnificativ procesul de căutare, accesați magazinul nostru online, unde veți găsi piese de schimb la un preț foarte avantajos. Tot la noi veți găsi așa piese ca condensatorul, lanterna din spate, pompa de apă, sticla pentru oglinzi, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol