loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Filtru combustibil diesel și benzina, benzina și diesel, benzina, diesel în calitate top la preț redus
Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru Filtre
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Filtru combustibil de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Filtru combustibil auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Filtru combustibil diesel și benzina
 • Auto Filtru combustibil diesel plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Filtru combustibil benzina și diesel plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Filtru combustibil plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Filtru combustibil diesel și benzina plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Filtru combustibil plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Filtru combustibil defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Filtru combustibil

Filtrul de combustibil are sarcina de a purifica combustibilul înainte ca acesta să treacă pe conducta principală de combustie care duce spre motor. În ceea ce privește motoarele de astăzi, printre cele mai populare sunt următoarele tipuri de sisteme de alimentare: cu carburator, Diesel și cu injector. Fiecare sistem utilizează un filtru diferit, în linie cu particularitățile sale.

Normativa europeană prevede o cantitate egală cu zece grame de poluanți pe tona de combustibil. Cei mai comuni poluanții sunt particulele de nisip și rugina. Un filtru este capabil sa colecteze aproximativ 50 de grame de deșeuri fiecare 500 km. Acest lucru asigură protecția motorului contra defecțiunilor grave. În general, producătorul auto stabilește durata de exploatare a filtrului de combustibil în conformitate cu standardele de calitate a combustibilului din țara în care acesta a fost produs. Conducătorul auto poate să decidă de la sine cât de des să înlocuiască filtrul de combustibil al automobilului său. Important e să nu uite să-l schimbe uneori. În cazul în care simțiți că mașina dumneavoastră a pierdut o parte din puterea și rapiditatea sa, ar fi util să verificați filtrul de combustibil, deoarece acesta este în măsură să afecteze capacitatea pompei de a transporta combustibilul. Ulterior, în cazul în care predicția s-a adeverit, curățați filtrul prezent sau înlocuiți-l cu unul nou.

Achiziționând un filtru de combustibil din magazinul nostru online, în afară de prețuri avantajoase și condiții de livrare convenabile, veți avea parte și de un lung șir de beneficii, printre care cel mai important este următorul: combustibilul maşinii dvs. va fi protejat de poluanți și, prin urmare, motorul va fi capabil să-și îndeplinească îndatoririle pentru o perioadă de timp foarte îndelungată. Datorită construcției lor speciale, filtrele de combustibil pe care le oferim sunt în măsură să prevină formarea de coroziuni care afectează funcționarea motorului automobilului. Un alt lucru foarte important: filtrele de combustibil originale și cu garanție de la producător sunt impermeabile la aer, ceea ce înseamnă că nu vor fi scurgeri de combustibil și, prin urmare, eventualul risc de inflamare va dispărea complet. În afară de filtru de combustibil, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: filtru de ulei, filtru hidraulic, filtru pentru habitaclu, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol