Automobil Bujii în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Bujii de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Bujii auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Bujii
 • Auto Bujii plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Bujii plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Bujii plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Bujii plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Bujii plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Bujii defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Bujii

O bujie este compusă dintr-un pivot de contact, mai mulți electrozi, un suport metalic și un izolator din ceramică. Suportul este înșurubat în chiulasa blocului de cilindri. Materialul din care este compus izolatorul e ceramica tehnică de înaltă rezistență. În interiorul părții ceramice a bujiei sunt fixate două elemente: pivotul de contact și electrodul centrale, între care ar putea fi instalat rezistorul, care are funcția de a suprima interferențele radio. Electrodului lateral este sudat direct pe carcasă.

Pentru ca motorul să funcționeze, este necesar ca amestecul din interiorul cilindrilor să se inflameze. O astfel de inflamație este provocată de scânteia generată de electrozii bujiei. Pentru ca descărcarea electrică să aibă loc, există anumite condiții care trebuie îndeplinite, și anume: intervalul între electrozi trebuie să fie acceptabil, compoziția amestecului combustibil-aer trebuie să fie corectă, electrozii trebuie să aibă potențiale diferite și să poată crea o descărcare de aproximativ 10 kV. Când în spațiul dintre electrozi se produce o scânteie, o mică cantitate de amestec combustibil-aer se încălzește până a atinge temperatura de ardere și a inflama restul amestecului. Ca urmare, flacăra se răspândește în toată camera de ardere. În cazul în care intervalul dintre electrozii bujiei este mai mic decât necesar, scânteia de asemenea va atinge o tensiune mai mică. Pare evident că acest lucru nu este unul pozitiv. În asemenea circumstanţe va crește voracitatea motorului, pe când puterea sa va diminua.

În caz contrar - dacă intervalul va fi mai mare decât cel necesar - scânteia de asemenea va atinge o tensiune mai mare. Acest lucru poate cauza unele neregularități în funcționarea motorului și, prin urmare, ne va fi mai dificil să-l pornim, mai ales în condiții de vreme umedă. Cu toate acestea, nu doar bujiile au o anumită influență asupra motorului. De fapt, ar putea avea loc exactul opus, adică ca motorul să cauzeze defecțiunea bujiei. Amestec prea bogat sau prea sărac, bobină de inducție defectă - iată doar câțiva factori care pot afecta funcționarea bujiei.

În acest caz, întrebările sunt: cum se poate de făcut pentru a reduce irosirea de combustibil și, în același timp, a majora forța motorului? Sau - cum am putea asigura funcționarea corespunzătoare a bujiilor în condiții de lucru extrem de dificile? Dacă sunteți în căutarea unui set de bujii de calitate, bine ați venit în magazinul nostru online. Veți fi surprinși de calitatea pieselor de schimb pe care le veți găsi aici. Și toate acestea la un preț accesibil și cu timpi de livrare rezonabili. În afară de bujii, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: ștergătoare de parbriz, filtre de aer, articulații sferice, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol