Automobil Bujii Incandescente în calitate top la preț redus
Bujii Incandescente - Producători cunoscuți
Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru Aprindere / Incandescenta
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Bujii Incandescente de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 540 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Bujii Incandescente auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Bujii Incandescente
 • Auto Bujii Incandescente plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Bujii Incandescente plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Bujii Incandescente plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Bujii Incandescente plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Bujii Incandescente plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Bujii Incandescente defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Bujii Incandescente

De la funcționarea fiecărui element în parte depinde operabilitatea întregului mecanism care formează un automobil. Acest lucru se referă în primul rând la bujiile incandescente - o parte esențială a motoarelor Diesel cu ardere internă. Bujiile incandescente prezintă o lungă listă de beneficii: ele garantează un start rapid și o combustie ecologică chiar și în condiții de temperatură sub zero. În plus, ele creează condiții excelente de ardere a combustibilului injectat prin intermediul energiei termice, care este transportată spre camera de ardere.

Principiul de funcționare a bujiilor incandescente este simplu și de scurtă durată (după oprirea motorului, se opresc și ele). În motoarele moderne, bujiile pot funcționa pentru o perioadă de 1 până la 3 minute după aprindere. Acest lucru contribuie la o reducere semnificativă a emisiilor de substanțe nocive în mediul înconjurător, și la stabilizarea ulterioară a procesului de combustie din motor, chiar și atunci când acesta din urmă nu este încă pe deplin încălzit. Acesta este un factor foarte important: bujiile incandescente asigură ca, chiar și în timpul iernii, să nu existe probleme cu pornirea motorului Diesel (chiar și în condiții de congelare, cu temperaturi sub -30 ° C).

Bujiile incandescente nu au nevoie de întreținere. Generația actuală de bujii incandescente este foarte fiabilă și de înaltă calitate. Din acest motiv, durata lor medie de exploatare se învârte în jurul valorii de 50,000 km de distanță parcursă. Una dintre particularitățile bujiilor incandescente moderne este imposibilitatea de a le dezasambla. Capacitatea lor variază între 40 și 150 wați. Pentru o bujie simplă este suficientă o durată de circa 20 secunde pentru ca ea să-și atingă temperatura de funcționare. În ceea ce privește bujiile cu acțiune rapidă, acestea au nevoie de nu mai mult de 10 secunde pentru a-și atinge temperatura de funcționare.

Dacă aveți nevoie de bujii incandescente, bine ați venit în magazinul nostru online. Veți fi surprinși de calitatea pieselor de schimb pe care le veți găsi aici. În afară de bujii incandescente, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: curele de transmisie poli-V, tije de cuplaj, garnituri pentru capacul supapei, oglinzi retrovizoare externe, etc.

Bujia incandescentă reprezintă o componentă de încălzire electrică care oferă posibilitatea de  creștere rapidă a temperaturii în cilindrul motorului care funcționează pe bază de combustibil diesel; creșterea temperaturii se manifestă la nivelul amestecului de aer cu combustibil din interiorul acestui cilindru și va facilita pornirea motorului în perioadele de sezon rece.

4 sfaturi despre operarea bujiilor incandescente:

 1. Se recomandă verificarea și înlocuirea bujiilor incandescente în fiecare an, înainte de venirea sezonului rece. Durata medie de viaţă a unei bujii este de 50,000 – 80,000 km. Totuși, unele componente din ceramica pot servi chiar și mai mult de 160,000 km.
 2. Folosesiți doar bujiile incandescente care sunt recomandate de către producătorul mașinii tale.
 3. Când se strică una dintre bujii, se recomandă schimbarea atât a celei stricate cat și a celeilalte, cu scopul de a face egală durata de viaţă a ambelor bujii.
 4. Bujiile incandescente se strică foarte ușor, de aceea, cel care se ocupa de  demontarea și instalarea lor trebuie sa aibă atât experienţă în service pentru mașini cat și să știe să folosească scule profesioniste. În caz contrar, e mai bine sa apelați la un service auto.

Defecţiunile bujiilor incandescente, cauze și semne:

 1. Defecțiuni ale tubului de incandescentă. Ca urmare a inspecției vizuale, se pot identifica înfundarea bujiei, crăpături, topirea suprafeței sau alte deformări. Cauza poate fi: calitatea slabă, uzarea parțială datorată utilizării unui tub de incandescenţă  necorespunzător pentru modelul vehiculului respectiv, erori la sistemul de alimentare al mașinii sau erori în sistemul electric.
 2. Sfârșitul duratei de viaţă. Uzura naturală a bujiei poate fi indicată de funcționarea instabilă a motorului sau de culoarea albă a gazelor de eșapament la pornirea vehiculului.
 3. Defecțiuni mecanice. Pot fi rezultatul acțiunilor neprofesionale din timpul înlocuirii componentei. Dacă se defectează mecanic, bujia devine total nefolositoare. Această defecțiune poate fi indicată de faptul că motorul pornește cu greutate.

Puteți cumpăra bujii incandescente pentru mașina dvs. din magazinul online Autopieseonline24.ro. Asigurăm garanție pentru această componenta a mașinii.

Coş
#
Coșul dvs. este gol