loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Bobina de inductie în calitate top la preț redus
Caută oferte recente referitor la alte piese auto pentru Aprindere / incandescenta
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Bobina de inductie de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Bobina de inductie auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Bobina de inductie
 • Auto Bobina de inductie plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Bobina de inductie plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Bobina de inductie plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Bobina de inductie plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Bobina de inductie plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Bobina de inductie defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Bobina de inductie

Mulți experți cred că în viitorul apropiat un dispozitiv, cum ar fi bobina de inducție va înceta să existe. Motivul: noua generație de bujii, care o vor înlocui. Cu toate acestea, nu există nici o îndoială că chiar și atunci mulți dintre șoferi vor continua să utilizeze sistemul de aprindere de astăzi.

Sistemul de aprindere este compus dintr-o serie de dispozitive, fiecare dintre care are o funcție precisă pentru asigurarea unui regim de lucru al motorului cât se poate de eficient. În acest context, bobina funcționează ca un transformator care schimbă tensiunea energiei electrice din ridicată în joasă. Principalele componente ale bobinei de inducție sunt: înfășurarea primară, înfășurarea secundară și conectorii electrici. Înfășurarea secundară subțire înconjoară bara fixă, este din metal și are forma unui conductor izolat (grosime de 1 mm), acoperit cu cupru. În partea sa superioară se află înfășurarea primară, care este, de asemenea, acoperită cu cupru. Există două tipuri principale de bobine: cu o scânteie și cu două scântei. Ceea ce se cere de la o bobină de inducție este o încărcare rapidă, care să provoace transmiterea succesivă a energiei spre bujii.

Dacă bobinei de inducție este defectuoasă, aprinderea motorului devine imposibilă. În ceea ce privește posibilele defecte, cel mai evident este atunci când tensiunea înaltă persistă chiar și atunci când bobina de inducție a fost dezactivată. Ajunge doar o atingere cu mâna pentru a afla care e situația actuală în acest sens. Pentru a vă convinge că bobina lucrează în mod corespunzător, va trebui să deconectați cablul de înaltă tensiune de la borna de pe capacul distribuitorului și să lăsați un interval de șase milimetri între capătul cablului și "masa" mașinii. Dacă bobina funcționează corect, odată cu învârtirea arborelui cotit, în intervalul dintre cablu și masă se va crea o scânteie de culoarea albastră. Dacă scânteia este slabă sau lipsește, bobina de inducție a automobilului dvs. este defectuoasă.

În cazul în care aveți probleme cu bobina de inducție, bine ați venit în magazinul nostru online. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. În afară de bobine de inducție, catalogul nostru cuprinde multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, printre care: suporturi de sprijin pentru amortizor, senzori de răcire a apei din radiator, filtre de ulei , ulei lubrifiant, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol