catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
14-9223
Coșul dvs. este gol

SASIC Piese auto

Catalogul producătorilor SASIC

Sasic este o companie franceză ce se ocupă cu fabricarea unei game largi de piese auto. Este cel mai mare producător european de piese din cauciuc și metal pentru automobilele franceze. Face parte din SEVTI Group Corporation.

Istoricul companiei Sasic

Istoricul mărcii comerciale Sasic începe în 1927, când compania Santucci implicată în fabricarea pieselor auto pentru automobilele franceze a fost înființată în Franța. În 1971, compania s-a unit cu Sicfa – un bine-cunoscut exportator francez de piese auto. Ca urmare a fuzionării lor s-a format compania Sasic S.A.

În prezent, compania este specializată pe producția de piese din cauciuc și metal, elemente ale sistemului de suspensie, furtunuri de apă, scripeți și alte piese auto. Este de asemenea implicată în recondiționarea elementelor de ambreiaj. Din 2012 este furnizor de mecanisme de direcție autentice pentru automobile electrice. Produsele companiei sunt reprezentate în peste 90 de țări de pe cinci continente și aparțin segmentului mediu de preț.

Marca Sasic cuprinde o gamă largă de piese auto originale pentru vehicule din mărci franceze – Citroen, Renault și Peugeot, precum și pentru vehicule din mărci germane și japoneze. În plus față de acestea, catalogul companiei oferă și piese de schimb non-originale pentru majoritatea mărcilor bine-cunoscute. Dacă doriți să cumpărați online piese auto Sasic, vă recomandăm să folosiți serviciile site-ului nostru.

Piese auto Sasic

 1. Piese din cauciuc-metal. Sunt fabricate în întregime din cauciuc nou, nu reciclat, ceea ce garantează proprietăți excelente de performanță. Se caracterizează prin rezistență la întindere, rupturi, deformări termice. Scad în mod eficient vibrațiile și înlătură rezonanța.
 2. Elemente de suspensie. Se remarcă prin calitate înaltă și rezistență, iar forma și dimensiunile lor se potrivesc exact cu echipamentele originale.
 3. Elemente de ambreiaj. Compania este implicată în recondiționarea echipamentelor originale. Pentru a face procesul de instalare mai ușor, elementele de ambreiaj sunt livrate împreună cu instrumente de aliniere. Calitatea lor este asemănătoare cu cea a pieselor originale, în schimb prețul acestora este mai mic. În fiecare an, peste 100 000 de seturi de ambreiaj sunt recondiționate în fabrica din Fougères.
 4. Componente ale sistemului de răcire. Marca Sasic cuprinde o gamă largă de pompe, furtunuri și țevi de racord pentru apă. Toate piesele auto sunt fabricate din materiale rezistente care suportă presiunea ridicată și scăderile de temperatură. Elementele de metal au un nivel ridicat de protecție împotriva coroziunii. Piesele din cauciuc se caracterizează prin rezistența la fisuri și la deformare.
 5. Componente ale sistemului de frânare. Categoria cuprinde o gamă largă de furtunuri de frână (aproximativ 460 de articole), etriere frână și seturi de reparații (peste 460 de tipuri), respectiv discuri de frână (peste 300 de tipuri).
 6. Piese auto pentru comanda supapelor. Categoria cuprinde mecanisme de tensionare, curele de transmisie cu caneluri și curele dințate. La fabricarea acestora sunt utilizate materiale moderne rezistente la uzură, întindere, rupere și deformare. Cureaua are un design consolidat.
 7. Echipament electric. Marca Sasic cuprinde o gamă largă de piese de alternator, bobine și module de aprindere, senzori, relee și comutatoare. Se remarcă prin sensibilitatea înaltă și viteza de răspuns (de exemplu, în cazul opririi bruște a motorului, releul închide pompa de combustibil și oprește imediat alimentarea cu carburant).
Catalogul producătorilor SASIC online

Cele mai vândute produse originale de la SASIC

SASIC | Discuri frana

SASIC | Amortizoare

SASIC | Placute frana

 • SASIC Piese auto : Braț de suspensie Braț de suspensie
 • SASIC Piese auto : Kit ambreiaj Kit ambreiaj
 • SASIC Piese auto : Kit distributie Kit distributie
 • SASIC Piese auto : Pompa apa + kit distributie Pompa apa + kit distributie
 • SASIC Piese auto : Planetara Planetara
 • SASIC Piese auto : Butuc roata Butuc roata
 • SASIC Piese auto : Rulment roata Rulment roata
 • SASIC Piese auto : Flansa amortizor Flansa amortizor
 • SASIC Piese auto : Etrier frana Etrier frana
 • SASIC Piese auto : Tampon motor Tampon motor
 • SASIC Piese auto : Bieleta antiruliu Bieleta antiruliu
 • SASIC Piese auto : Curea de accesorii Curea de accesorii
 • SASIC Piese auto : Volanta Volanta
 • SASIC Piese auto : Lant distributie Lant distributie
 • SASIC Piese auto : Kit lanț de distribuție Kit lanț de distribuție
 • SASIC Piese auto : Cap de bara Cap de bara
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Transmisia prin curele / lant
Recenzii SASIC
SASIC: Notele producătorului
7.83/10

(Recenzii-679)

7.83 /10

Recenzii - 679

10 (72)
9 (82)
8 (82)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (1)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +744 Avantaje Dezavantaje 1-
Costul produsului +249 -
Calitatea produsului +220 -
Calitatea ambalajului +53 -
Producător +78 1-
Garanție +144 -
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii