loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

WESTFALIA Piese auto , Accesorii autoturisme

Online catalog Piese auto , Accesorii autoturisme de la WESTFALIA

Westfalia Automotive este unul dintre cei mai mari şi cei mai importanţi producători de piese auto pentru autoturisme și transportatori comerciali. Compania produce atât piese auto originale, cât şi non-originale. Produsele Westfalia sunt livrate pe liniile de asamblare ale producătorilor auto, precum Volkswagen Group, BMW sau Daimler AG. Puteţi să cumpăraţi piesele de schimb Westfalia potrivite pentru maşina dvs. din magazinul online autopieseonline24.ro

Istoria companiei Westfalia

Istoria brandului german Westfalia a început în 1844, odată cu înfiinţarea unei de fierării de către Johannes Bernd Knöbel. În anii 1920, compania a schimbat domeniul de activitate ca urmare a dezvoltării industriei auto. Aceasta deținea mai multe brevete de invenţie în domeniul producției de maşini:

 • Un cârlig de tractare în formă de minge în 1932;
 • Un cârlig de tractare cu minge de tractare demontabilă în 1966;
 • Un sistem complet automat, rapid detașabil în 1987;
 • Un cârlig de aluminiu în 1995.

În 2002, sub marca Westfalia, compania a început producţia tiranți cu rabatare electrici. În 2008, producătorul a lansat cel mai compact suport de biciclete din lume – Portilo.

Datorită calității excelente și tehnologiilor inovative din procesul de producție, Compania Westfalia a devenit câștigătoarea prestigiosului premiu european – European Aluminium Award din Țările de Jos. În perioada 2006-2013, compania a devenit un producător de frunte de bare de tractare, conform revistei „Аuto, motor und sport”.

În prezent, zona principală de activitate a Companiei Westfalia este producţia de suporturi pentru biciclete și cârlige de tractare. Pe parcursul anilor de activitate, a produs peste 16 de milioane de bare de tractare. Filialele companiei Westfalia Automotive sunt amplasate în Marea Britanie, Rusia, Franța, Polonia, Italia, Suedia și Danemarca.

Piese auto de la Westfalia

 1. Bare de tractare. Sub numele de brand Westfalia, compania fabrică echipamente pentru automobile, remorci și rulote. Barele de tractare sunt realizate în colaborare cu cei mai mari producători auto din lume și garantează potrivirea acestora cu anumite modele de autoturisme. Peste 1700 de tipuri de bare de tractare Westfalia pot fi împărțite în următoarele grupe:
  • Retractabile. Au o structură compactă datorită căreia pot fi amplasate în vehicule cu spațiu limitat. Ele pot fi deblocate în câteva secunde, atât cu ajutorul unității electrice, cât și manual.
  • Detaşabile. Sunt ușor de îndepărtat și nu afectează designul maşinii. Există două modele, unul cu detașare verticală şi unul cu detaşare orizontală.
  • Bare de tractare fixe. Sunt remarcabile pentru construcția lor simplă și pentru fiabilitate. Le puteți fixa uşor pe cont propriu, fără ajutorul specialiștilor. De asemenea, se potrivesc cu orice maşină, indiferent de marcă și tipul acesteia.
  • Bare de tractare universale pentru vehicule utilitare ușoare. Se potrivesc cu toate tipurile de camioane și furgonete. Sunt remarcabile pentru durabilitate şi siguranţă.
  • Arcuri de tractare pentru scopuri speciale. Sunt utilizate pentru transport și pot fi împărțite în:
   • flexibile (vă permit să atașați o remorcă la vehicul, atât la capătul cu arc sau printr-un inel de tractare);
   • standard (vă permit să transportaţi numai remorci cu un inel de tractare).
 2. Seturi de cârlige de tractare electrice. Sunt produse individual pentru fiecare tip de bara de tractare și poate asigura un control riguros al unităților de iluminat ale remorcii. Pot fi ușor de conectat la rețeaua maşinii. Seturile pot fi de tip standard (tehnologie cu releu) și ultra-moderne (pentru CAN-bus). Pe lângă seturile electrice ultramoderne ale brandului, există şi echipamente speciale pentru modele de maşini cu 7 sau 13 piese de contact.
 3. Suporturi pentru biciclete. Sunt ușor de fixat pe bara de tractare și garantează o instalare rapidă și simplă a bicicletelor dvs. Ele pot fi completate de o cutie de plastic încăpătoare sau de o platformă pentru marfă. Ele vă permit să transportaţi în același timp chiar şi trei biciclete.
 4. Arcuri cu putere suplimentară. Susţin arcurile standard, îmbunătățesc lizibilitatea, cresc manevrabilitatea vehiculului încărcat și reduc astfel riscul de balansare a mașinii de camping și a remorcilor.
 5. Şine auto transversale. Sunt potrivite pentru vehiculele utilitare ușoare. Acestea sunt protejate împotriva ruginii şi au o aerodinamică excelentă. Sunt vândute împreună cu un spoiler și un cilindru. Au o structură modulară, ceea ce face transportarea mai ușoară. Calitatea materialelor utilizate pentru producția de şine transversale de acoperiş respectă standardele reglementărilor REACH.
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Recenzii WESTFALIA
WESTFALIA: Notele producătorului
7.51/10

(Recenzii-77)

7.51 /10

Recenzii - 77

10 (7)
9 (11)
8 (6)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +89 Avantaje Dezavantaje 0-
Costul produsului +36 -
Calitatea produsului +30 -
Calitatea ambalajului +1 -
Producător +5 -
Garanție +17 -
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Coş
#
Coșul dvs. este gol