loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

GATES Piese auto , Scule

Online catalog Piese auto , Scule de la GATES

Compania Gates este cel mai mare furnizor mondial de echipamente originale pentru diverse mărci de automobile. Sub brandul Gates, sunt fabricate şi componente echivalente cu cele originale pentru servicii post-vânzare. Specializarea principală a companiei este producţia de curele de calitate superioară.

Istoricul companiei Gates

Compania Gates a apărut în 1911 în Denver, Colorado, Statele Unite. Charles Gates este considerat a fi fondatorul acesteia. Primele fabrici europene s-au construit în 1963, cu sediul central în Belgia. În 1917, compania a produs prima centură trapezoidală din lume, creată de John Gates, fratele fondatorului companiei. Noul produs a intrat în producția de masă zece ani mai târziu. Din acel moment, compania a devenit lider în producția de curele trapezoidale, curele trapezoidale canelate și curele de sincronizare. Produsele Gates aprovizionează oficial piețele din circa douăzeci de țări ale lumii.

În prezent Gates Corporation are trei echipe de producție:

 1. Worldwide Power Transmission – se ocupă de producția de curele de transmisie.
 2. Worldwide Automotive Hoses – fabrică furtunuri auto din cauciuc.
 3. Worldwide Hydraulic and Industrial Hose & Connectors – fabrică furtunuri de cauciuc industriale.

Produsele Corporaţiei Gates au câștigat recunoașterea din partea producătorilor auto din întreaga lume: în 1996, a fost numit de General Motors cel mai bun furnizor, iar un an mai târziu a primit certificatul pentru realizări deosebite de la Toyota. Nu numai autoturismele sunt echipate cu produse Gates, ci şi maşinile agricole, sub brandul John Deere, spre exemplu.

Sub marca Gates, sunt realizate piese auto pentru mărci auto precum Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroёn, Fiat, Ford, Ferrari, Honda, Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat , Skoda, Subaru, SsangYong, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen si altele.

Puteți cumpăra oricând online piese auto Gates în magazinul online autopieseonline24.ro.

Piese auto Gates

Gama de produse a companiei include categoriile următoare:

 1. Curele auto:
  • Curele trapezoidale cu caneluri şi curele trabezoidale Micro-V®. Textura lor fibroasă absoarbe vibrațiile și asigură un condus silenţios. Fabricate din poliester, firele cordonului împiedică cureaua să se întindă, iar fibrele dintr-un compus special asigură înalta performanță a centurii la temperaturi joase și ridicate.
  • Curele de sincronizare PowerGrip®. Fabricate din nitril foarte saturat, fiind, prin urmare, foarte rezistente la impactul petrolului și umidităţii. Firele elicoide ale cordonului din fibră de sticlă împiedică cureaua să se întindă.
 2. Truse de piese auto PowerGrip® și Micro-V®. Conțin mai multe curele, dispozitive de pretensionare, roţi dinţate intermediare, roţi de transmisie, arcuri și alte componente. Permit înlocuirea tuturor componentelor uzate ale curelei.
 3. Produse pentru sisteme de alimentare, sisteme de curățare a geapurilor și pentru sisteme de răcire. Include furtunuri, legături de furtun, capace pentru vasul de expansiune, instrumente de curățare a sistemelor de răcire și lte componente. Sunt fabricate din materiale de calitate superioară, care asigură rezistență la temperaturi extreme, presiune ridicată și agenți chimici.
 4. Roţi dinţate intermediare şi dispozitive de tensionare DriveAlign®. Datorită roţilor de transmisie solide, suprafaţa este foarte rezistentă la uzură, iar rulmenţii speciali folosiţi în structura lor permit reducerea nivelului de zgomot. Materiale moderne de calitate folosite cresc durata de viață a componentelor.
 5. Instrumente speciale. Sunt practice și fiabile, permit controlul calității curelelor auto și a altor componente.
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Asortiment de la GATES
Recenzii GATES
GATES: Notele producătorului
7.89/10

(Recenzii-7267)

7.89 /10

Recenzii - 7267

10 (2001)
9 (1988)
8 (1974)
7 (307)
6 (65)
5 (31)
4 (4)
3 (1)
2 (2)
1 (2)
Estimarea parametrilor +22550 Avantaje Dezavantaje 1153-
Costul produsului +6261 170-
Calitatea produsului +5510 209-
Calitatea ambalajului +2864 202-
Producător +3445 332-
Garanție +4470 240-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Coş
#
Coșul dvs. este gol