loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

PRASCO Piese auto

Online catalog Piese auto de la PRASCO

Prasco – este cel mai mare distribuitor european de piese de caroserie și elemente de iluminat pentru vehicule fabricate în Europa și Japonia. Fondată în 1988, în prezent compania are depozite în Italia, Spania, Germania, Croația și Marea Britanie. Sediul central al companiei este localizat în Torino, Italia. Catalogul companiei cuprinde peste 30 000 de produse provenind de la producători bine-cunoscuți de vehicule.

Piese auto Prasco

  1. Părți de caroserie. Această categorie include bare de protecție, grilaje de radiator, protecție faruri, aripi laterale, capote, capace carter și altele. Toate acestea se remarcă prin durata lungă de viață și respectă forma și dimensiunile echipamentului original. Piesele de metal sunt acoperite cu un strat galvanizat care previne apariția coroziunii. Înainte de vopsire, barele de protecție din plastic sunt supuse prelucrării cu flacără deschisă care asigură o mai bună aderență a pigmentului.
  2. Componente de iluminat. În catalogul Prasco există o gamă largă de faruri, stopuri, faruri de ceață și alte dispozitive de iluminare. Elementele de fixare sunt aceleași ca cele originale și de aceea instalarea lor nu vă va provoca dificultăți. Datorită calității înalte a pieselor de etanșare, elementele interne ale farurilor sunt bine protejate de umezeală și murdărie.
  3. Componente de răcire a motorului și aer condiționat. Această categorie cuprinde radiatoare, condensatoare, intercoolere, ventilatoare și alte piese. Principalul lor avantaj este rezistența la fluctuațiile de presiune și la defectele mecanice.
  4. Oglinzi exterioare. Se remarcă prin producția de înaltă calitate și prin rezistența la fluctuațiile de temperatură și umiditate. Oferă o vizibilitate optimă și nu distorsionează elementele reflectate.

Cumpărați online piese auto Prasco

Compania Prasco verifică temeinic și testează fiecare piesă auto. De aceea numele mărcii este întotdeauna asociat cu înalta calitate și fiabilitate. Strânsa colaborare cu producătorii și drepturile exclusive de distribuție îi permit companiei Prasco să își vândă produsele la prețuri accesibile. Dar dacă doriți să economisiți chiar și mai mulți bani, vă recomandăm să vă faceți cumpărăturile din magazinul online autopieseonline24.ro. Ofertele speciale de pe site-ul nostru sunt actualizate în mod constant și puteți cumpăra piesele necesare în cele mai avantajoase condiții. Dorim întotdeauna să îndeplinim nevoile clienților și de aceea oferim numai servicii de înaltă calitate: livrare rapidă și asistență competentă din partea specialiștilor noștri.

Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Recenzii PRASCO
PRASCO: Notele producătorului
7.65/10

(Recenzii-4812)

7.65 /10

Recenzii - 4812

10 (931)
9 (842)
8 (915)
7 (28)
6 (1)
5 (2)
4 (0)
3 (1)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +11831 Avantaje Dezavantaje 92-
Costul produsului +3700 9-
Calitatea produsului +3201 13-
Calitatea ambalajului +1045 13-
Producător +1507 39-
Garanție +2378 18-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Coş
#
Coșul dvs. este gol