loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted

VAN WEZEL Piese auto

Online catalog Piese auto de la VAN WEZEL

Van Wezel Autoparts este o societate belgiană, care se ocupă cu ambalarea și vânzarea de piese auto. Este printre cei mai mari furnizori de piese de schimb de neoriginale în Europa. Orice componentă auto cu eticheta Van Wezel este o combinaţie de calitate, fiabilitate și preț accesibil.

Istoricul companiei Van Wezel

Compania Van Wezel Autoparts a fost înfiinţată în Belgia, în a doua jumătate a secolului al XX-lea. Iniţial, compania se ocupa cu ambalarea și vânzarea de piese auto din Taiwan. În prezent, sub marca Van Wezel, compania vinde componente pentru caroserie și pentru sistemul de răcire a motorului. În prezent, întreprinderea deține branduri precum Equipart, HS, Hagus și International Radiators.

Sediul companiei este amplasat în Tienen, Belgia. Acolo e află şi cel mai mare depozit al companiei. Depozitele Van Wezel și centre de distribuție funcţionează în Austria, Italia, Germania, Olanda și Republica Cehă. Piesele de schimb ale companiei sunt vândute în țările din Europa de Vest, pe teritoriul CSI și în statele baltice.

Gama de produse a companiei include în prezent circa 28.000 de articole. Puteți achiziţiona online piese auto Van Wezel pentru următoarele modele de maşini: Audi, BMW, Citroën, Fiat, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Ford, Smart, Volkswagen etc.

Piese de schimb de la Van Wezel

  • Componente pentru caroserie. Categoria include amortizoare de protecție, garnituri pentru arcul roți, fascii pentru bara de protecție și multe altele.
  • Optică auto. În această categorie există oglinzi laterale acţionate electric, oglinzi interioare, lumini de fază lungă şi scurtă, lumini de ceață și lămpi pentru semnalizatoarel
  • Componente ale sistemului de răcire a motorului. Categoria include compresoare, radiatoare, uscătoare de aer, ventilatoare de ambreiaj, evaporatoare etc.

Toate piesele auto fabricate de produse sub marca Van Wezel sunt la standarde înalte de calitate și de siguranță și, aşa cum afirmă şi producătorul, sunt la fel de bune ca și cele originale. Înainte să fie puse în vânzare, fiecare piesă auto este verificată temeinic în timp ce trece prin toate etapele de testare. Numai după aceea piesa autp poate fi ambalată în pachet cu numele de brand şi livrată clientului.

Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Recenzii VAN WEZEL
VAN WEZEL: Notele producătorului
7.68/10

(Recenzii-12332)

7.68 /10

Recenzii - 12332

10 (3122)
9 (2923)
8 (3014)
7 (313)
6 (62)
5 (29)
4 (1)
3 (4)
2 (2)
1 (1)
Estimarea parametrilor +35224 Avantaje Dezavantaje 884-
Costul produsului +10192 112-
Calitatea produsului +8970 122-
Calitatea ambalajului +4031 169-
Producător +5053 299-
Garanție +6978 182-
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii
Coş
#
Coșul dvs. este gol