catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
54-8499
Coșul dvs. este gol

STARK Piese auto

Catalogul producătorilor STARK

Stark Linie Professional este un brand german sub care se fabrică o gamă largă de piese auto. El aparține companiei Stark Automotive Germany GmbH.

Istoricul companiei Stark Professional Line

Istoria brandului începe în 2013, când a fost fondată compania SStark Automotive Germany GmbH. Inițial, compania s-a specializat în producţia de componente ale sistemului de frânare. Ulterior, linia de produse a fost extinsă cu piese ale sistemelor de suspensie și de combustibil, componente ale motorului, ale sistemelor de răcire și de aer condiţionat, precum și componente pentru interiorul maşinii.

Toate piesele de schimb Stark Professional Line sunt realizate cu ajutorul unor echipamente moderne și supuse unui control de calitate pe mai multe nivele. Din acest motiv, calitatea lor distinctivă este o durată îndelungată de viață. Pentru a accentua această caracteristică, producătorul oferă trei ani de garanție pentru toate componentele auto, în timp ce majoritatea companiilor oferă doar doi ani de garanție. În prezent, produsele companiei au poziții ferme pe piața pieselor auto de clasă premium. Puteți oricând să cumpăraţi online piese auto de la Stark Professional Line de pe website-ul nostru.

Piese auto de la Stark Professional Line

 1. Elemente ale sistemului de frânare. Categoria include discuri de frână, plăcuțe de frână, etriere de frână, componente ale frânei de mână, componente ale sistemului de frânare cu tamburi, senzori și alte piese. Toate piesele sunt realizate din materii prime de primă clasă, oferă o frânare eficientă și cresc siguranța maşinii.
 2. Componente ale motorului, sistemului de combustibil și ale sistemului de evacuare. Printre acestea se numără suporturi şi dispozitive de fixare ale motorului, capace, băi de ulei și diuze de motor, filtre de aer, supape, compresoare, turbine, sonde lambda, rezervoare, pompe de combustibil, roți de transmisie, curele de sincronizare, role de tensionare și așa mai departe. Piesele de schimb se remarcă prin durabilitate și proprietățile de rezistență la uzură şi au o durată îndelungată de viață.
 3. Piese ale sistemelor de direcție și de suspensie. Catalogul Stark Professional Line include o gamă largă de tije de direcție, capete de bară de direcţie, rulmenţi de butuc, articulaţii cu bile, pompe de servodirecție, arcuri, arcuri lamelare, amortizoare de şoc și bare ale amortizoarelor de şoc, butuci de roți, osii, brațe, bare stabilizatoare și alte produse. Toate piesele rezistă la sarcini mecanice mari și sunt făcute din materii prime rezistente la coroziune. Asigură un control excelent al vehiculului.
 4. Componente ale sistemului de transmisie. Categoria include arborii de acționare și articulaţiile lor, ambreiaje, rulmenţi de presiune ai ambreiajului și alte piese. Acestea sunt testate pe mai multe niveluri în timpul procesului de producție și din acest motiv sunt extrem de solide. Ele asigură o rulare netedă și silențioasă a autoturismului.
 5. Componentele sistemelor de răcire a motorului și de aer condiționat. Categoria cuprinde radiatoare, intercoolere, ventilatoare, condensatoare, filtre de aer, de polen etc. Acestea sunt remarcabile pentru rezistența la coroziune. Ele asigură optimă o răcire a motorului și un microclimat confortabil în habitclu.
 6. Echipamente electrice. Sub brandul Stark Professional Line se fabrică o gamă largă de relee, unități de control și senzori pentru aproape toate sistemele maşinii. Dispozitivele se remarcă prin precizie ridicată, răspuns la cele mai mici modificări ale indicatorilor măsurabili și prin fiabilitate. Gama de produse a companiei mai include şi cabluri de înaltă tensiune și bobine de aprindere.
 7. Componente ale caroseriei şi pentru interior. Categoria cupride ridicători de geamuri, arcuri cu gaz, motoare electrice pentru spălătorul de parbriz şi alte piese auto. Aceste sunt de înaltă calitate și au proprietăți excelente de funcţionare.
Catalogul producătorilor STARK online

Cele mai vândute produse originale de la STARK

STARK | Discuri de frână

STARK | Amortizoare

STARK | Plăcuțe de frână

 • STARK Piese auto : Braț de suspensie Braț de suspensie
 • STARK Piese auto : Faruri Faruri
 • STARK Piese auto : Kit ambreiaj Kit ambreiaj
 • STARK Piese auto : Kit distributie Kit distributie
 • STARK Piese auto : Set de suspensie, arcuri elicoidale Set de suspensie, arcuri elicoidale
 • STARK Piese auto : Filtru aer Filtru aer
 • STARK Piese auto : Pompa apa + kit distributie Pompa apa + kit distributie
 • STARK Piese auto : Filtru ulei Filtru ulei
 • STARK Piese auto : Ștergătoare de parbriz Ștergătoare de parbriz
 • STARK Piese auto : Filtru combustibil Filtru combustibil
 • STARK Piese auto : Alternator Alternator
 • STARK Piese auto : Filtru polen Filtru polen
 • STARK Piese auto : Planetara Planetara
 • STARK Piese auto : Compresor climă Compresor climă
 • STARK Piese auto : Sonda lambda Sonda lambda
 • STARK Piese auto : Catalizator Catalizator
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Filtre
Recenzii STARK
STARK: Notele producătorului
6.83/10

(Recenzii-1439)

6.83 /10

Recenzii - 1439

10 (2)
9 (0)
8 (1)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +5 Avantaje Dezavantaje 0-
Costul produsului +2 -
Calitatea produsului +1 -
Calitatea ambalajului + -
Producător +1 -
Garanție +1 -
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii