catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Coş
#
Coșul dvs. este gol

MOTUL Ulei motor, Cosmetica auto

Catalogul producătorilor MOTUL

Motul este printre liderii mondiali în producția de lubrifianți pentru autoturisme și motociclete. Compania fabrică produse pentru piaţa de lux.

Istoricul companiei MOTUL

Istoria brandului Motul a început în 1853, când a fost fondată Swan & Finch Oil Co în Statele Unite ale Americii,. Compania producea lubrifianţi pe baza de grăsime de balenă pentru ambarcaţiuni și trenuri cu aburi. În 1932, proprietarii europeni de maşini au avit ocazia să se familiarizeze cu gama de produse Motul: distribuitorul francez Supra Penn condus de Ernst Zaugg a început să importe în Europa produse Swan & Finch.

În 1953, la aniversarea a 100 de ani de existenţă, compania a lansat Motul Century – primul ulei multigrad de pe piața europeană destinat lubrifierii motorului. În 1957, sediul companiei din America a fost închis din cauza crizei. În 1965, toate drepturile pentru brand au fost achiziţionate de Ernst Zaugg, care a deschis în Franța unități de producție, unde se produc şi în prezent toți lubrifianții Motul.

La ora actuală, compania deţine opt divizii care îi distribuie produsele în peste 100 de ţări din întreaga lume. Din magazinul nostru online, puteți să achiziţionaţi lubrifianți Motul din confortul casei dumneavoastră.

Produse Motul

 1. Uleiuri de motor. Categorie conţine atât lubrifianți sintetici, cât și minerali. Toate produsele prezintă proprietăți excelente de eficiență energetică, de rezistență la coroziune și de curățare. Nu au nici un efect nociv asupra sigiliilor. Lubrifianții Technosynthese® pot reduce uzura motorului după utilizare îndelungată. Catalogul Motul include şi game de uleiuri de motor pentru automobile sport. Principalele particularități ale acestora sunt rezistenţa la coroziune la temperaturi ridicate și un indice stabil de vâscozitate.
 2. Uleiuri pentru transmisiile prin angrenaje și lichide de transmisie. Acestea reduc semnificativ coeficientul de uzură al componentelor transmisiei şi asigură schimbarea lină a treptelor de viteză. La temperaturi mai scăzute, îşi menţin vâscozitatea, asigurând o funcţionare eficientă și silenţioasă a transmisiei. Nu se oxidează la contactul cu metale neferoase. Datorită bazei sintetice, peliculele de lubrifianţi rezistă la temperaturi și presiuni foarte ridicate.
 3. Lichide de frână. Punctul umed de fierbere al lichidelor Motul este la 205°C, iar punctul lor uscat de fierbere este la 312°C. Aceste temperaturi ridicate împiedică blocarea vaporilor care se produc când începe să fiarbă lichidul de frână și asigură o frânare eficientă, chiar și în condiții extreme. Datorită componentelor selectate cu grijă, nu au nici un efect negativ asupra sigiliilor.
 4. Lichide de răcire. Această categorie include lichide, aditivi și concentrate gata de utilizare. Avantajele acestora sunt performanța superioară de răcire și calitățile de schimb termic. Datorită silicaților și acizilor organici conținuți, previn coroziunea.
 5. Lichide hidraulice. Compoziția unică a acestora împiedică formarea spumei în timpul mersului și asigură funcţionarea silenţioasă a sistemelor auto.
 6. Produse de întreținere și de îngrijire. Această categorie include lichide de spălare, şampoane şi degresanţi pentru componentele sistemului de frânare, precum și alte produse care nu numai curăță maşina, ci şi creează o protecție suplimentară împotriva coroziunii și a deteriorărilor mecanice.
 7. Vaseline. Sunt eficiente în condiții severe, inclusiv supraîncărcare, temperaturi ridicate și umiditate şi utilizarea îndelungată. Reduc coeficientul de frecare şi protejează piesele de uzură. Au proprietăți excelente ca performanță în intervalul de temperatură de la -30°C la +150°C.
Catalogul producătorilor MOTUL online

Cele mai vândute produse originale de la MOTUL

MOTUL | Ulei motor

MOTUL | Lichid de frana

MOTUL | Antigel

 • MOTUL Ulei motor: Filtru de particule Filtru de particule
 • MOTUL Ulei motor: Ulei cutie viteze manuala Ulei cutie viteze manuala
 • MOTUL Ulei motor: Ulei cutie automata Ulei cutie automata
 • MOTUL Ulei motor: Ulei hidraulic Ulei hidraulic
Căuta categoria
Rezultate pentru căutarea după categoria de produse
Nu am găsit niciun rezultat
Recenzii MOTUL
MOTUL: Notele producătorului
8.02/10

(Recenzii-237)

8.02 /10

Recenzii - 237

10 (8)
9 (7)
8 (5)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Estimarea parametrilor +57 Avantaje Dezavantaje 2-
Costul produsului +17 -
Calitatea produsului +16 -
Calitatea ambalajului +6 1-
Producător +7 1-
Garanție +11 -
Opinia dvs. este importantă pentru noi
10/10
Costul produsului
Calitatea produsului
Calitatea ambalajului
Producător
Garanție
Introduceți numele dvs
Vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail, care nu va fi afișată pe site.
Pentru a continua trebuie să acceptați Politica noastră de Confidențialitate.

*Câmpurile obligatorii