loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Bara directie în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Bara directie de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 550 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Bara directie auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Bieleta directie
 • Auto Bieleta directie plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Bieleta directie plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Bara directie plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Bara directie plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Bieleta directie plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Bieleta directie defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Bieleta directie

Bara de conexiune cuplează brațul fuzetei cu pârghia cotită, transmițând deplasarea orizontală a pârghiei cotite spre brațul fuzetei. Pe ambele capete ale barei de conexiune sunt instalate două articulații sferice. Comparând bara transversală cu cea longitudinală putem vedea că lungimea primei poate fi ajustată, iar acest lucru este necesar pentru a regla convergența roţilor. Din acest motiv capetele barei transversale sunt prevăzute cu vârfuri de oțel, care se diferențiază între ele doar prin direcția de filetare. Astfel, fiecare capăt al barei este prevăzut de o filetare spre dreapta și, respectiv, spre stânga. Aceasta ne permite să modificăm lungimea barei prin rotație și reglare a punctului de convergență a roților.

Pentru a înlătura bara de conexiune trebuie să scoatem mai întâi articulația sferică a cremalierei. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de o cheie franceză mare. În primul rând, trebuie să măsurăm lungimea totală a barei de conexiune, inclusiv și capul acesteia. Apoi, trebuie să scoatem manșonul articulației și să-l mișcăm înapoi, spre bara de conexiune. Ca urmare, vom strânge mecanismul de direcție cu ajutorul unei menghine și vom folosi cheia din figură pentru a scoate articulația sferică a barei de conexiune. Doar acum putem să scoatem însăşi bara.

În sfârșit, instalăm bara nouă, ținând cont de măsurile luate anterior. O înșurubăm în cremalieră și instalăm manșonul articulației pe carcasa cremalierei. Procedând astfel, nu uitați că trebuie de reglat convergența roților din față. În cazul în care aveți nevoie de o bară de conexiune nouă, bine ați venit în magazinul nostru online. Aici nu există rânduri, iar piesele necesare pot fi comandate în orice moment și la un preț rezonabil. În afară de bare de conexiune, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb de cea mai înaltă calitate, inclusiv: ștergătoare de parbriz, ulei lubrifiant, curele de transmisie poli-V, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol