loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Burduf bieleta directie în calitate top la preț redus
Burduf bieleta directie - Producători cunoscuți
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Burduf bieleta directie de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Burduf bieleta directie auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Burduf bieleta directie
 • Auto Burduf bieleta directie plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Burduf bieleta directie plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Burduf bieleta directie plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Burduf bieleta directie plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Burduf bieleta directie plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Burduf bieleta directie defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Burduf bieleta directie

Silfonul este un element al automobilului mic, flexibil și asimetric, care are forma unei membrane de metal gofrate cu unul sau două straturi, care are capacitatea de a se contracta, întinde, încovoia sau deplasa sub influența mai multor factori: presiune, diverse forțe, temperatură.

Una dintre particularităţile silfonului este faptul că acesta poate să crape în locurile supuse unei flexiuni constante, cauzând astfel zgomote neplăcute sau miros de eșapament direct în salonul automobilului. Din păcate, un silfon nu poate fi reparat, ci doar înlocuit. Cu toate acestea, piesa nouă poate fi sudată cu ușurință în locul silfonului original. Deși trebuie spus că, în acest caz, pot să apară probleme cu instalarea membranelor de izolare termică. Pentru a evita aceste probleme, ar fi util ca înainte de sudare silfonul să fie îndoit și tăiat astfel încât să corespundă locului unde va fi instalat.

Procedând astfel, trebuie să fiți foarte atenți la geometria tuburilor. În acest scop, folosiți un marker pentru a marca două bucăți de țeavă în locații diferite, înainte și după instalarea silfonului. După aceasta silfonul trebuie suprapus pe poziția unde va fi instalat cu scopul de a marca locurile unde vor fi făcute tăieturile, astfel încât dimensiunile țevii sudate să nu se schimbe. În cele din urmă, silfonul trebuie sudat în conformitate cu liniile de marcaj, mai întâi dintr-o parte, apoi - din cealaltă. Procedând astfel, fiți atenți ca joanta să fie dreaptă și bine delimitată; în caz contrar, crăpăturile menționate în precedență vor apărea în scurt timp.

În cazul în care unul din silfoanele instalate în automobilul dvs. nu este protejat, călătoriile pe drumuri puțin viabile sunt contraindicate. Aveți nevoie de un set de silfoane? Nu pierdeți timpul stând în rând, în fața unui magazin specializat. Pentru a accelera în mod semnificativ procesul de căutare, accesați magazinul nostru online, unde veți găsi piese de schimb la un preț foarte avantajos. În afară de silfoane, la noi veți găsi multe alte piese de schimb, cum ar fi: curelele dințate, cilindrii receptori, bujiile incandescente, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol