catalog_tyre_img_alt
Vă rugăm să aşteptaţidotted

SENZOR UNGHI VOLAN

Automobil Senzor volan în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Senzor volan de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 570 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Modalități de livrare

  Veți primi piesele Senzor coloana directie auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Senzor unghi volan
 • Mașină Senzor coloana directie plătite prin intermediul PayPal
 • Vehiculul Senzor unghiular directie schimbare plătite prin intermediul Visa Card
 • Auto Senzor unghi volan plătite prin intermediul Master Card
 • Piese auto - achiziţionarea prin intermediul Discover
 • Automobil Senzor coloana directie plătite prin intermediul American Express
 • Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Senzor unghi volan defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Senzor unghi volan

Senzorul unghiului de direcție detectează unghiul de rotație a direcției și transmite informațiile către sistemul de control. Acesta din urmă le folosește pentru a asigura corecta funcționare a programului de stabilitate electronică, a sistemului de avertizare la depășirea benzii de circulație, a controlului de adaptarea a luminilor, a suspensiei active, a servodirecției electrice și a altora.

5 sfaturi despre cum să o folosim și cum să o înlocuim

 1. Înlocuiți senzorul în cazul în care se defectează și nu se poate repara. Producătorii nu au o limită precizată pentru durata lor de viață.
 2. Luați în considerare faptul că poziția incorectă a roților sau închiderii subite a bateriei poate duce la defectarea dispozitivului. În acest caz, este posibil să îl puteți calibra la un atelier auto.
 3. Pentru a instala o nouă piesă, apelați la un atelier auto. Procedura implică demontarea unor alte piese, cum fi, în particular, coloana de direcție.
 4. Fiți atenți la faptul că după ce se scoate piesa și se re-montează, este posibil să fie necesară ajustarea ei. Altfel, nu va funcționa corect.
 5. Nu amânați diagnoza computerizată și înlocuirea pieselor auto defecte. Defecțiunea poate duce la situații dramatice în trafic. De exemplu, uneori, mașina poate vira în mod spontan.

Defecțiuni ale senzorului unghiului de direcție, cauze și simptome

 • Defecțiunile mecanice, inclusiv un contact intern rupt. Acest lucru poate apărea ca urmare a unui accident rutier. În acest caz, piesa numai funcționează și acest lucru duce la defectarea programului de stabilitatea electronică, a controlului tracțiunii sau a altor sisteme. Martorul din bord aferent va începe să clipească. De asemenea, în caz de defect mecanic la senzorul unghiului de direcție, va trebui să depuneți mai mult efort decât de obicei pentru a întoarce volanul.
 • Oxidarea contactelor. Acest lucru se întâmplă atunci când umezeala și murdăria pătrunde în interiorul mecanismului. Se poate detecta la o verificare.

Autopieseonline24.ro este un loc ideal pentru a achiziționa piese de schimb

Considerați că achiziția de piese de schimb vă ia mult timp? Magazinul online Autopieseonline24.ro va fi bucuros să vă convingă contrariul. În catalogul nostru, puteți găsi tot ceea ce vă trebuie, în doar câteva minute, pentru întreținerea vehiculului dvs. Prețurile noastre accesibile și promotiile noastre regulate vor fi bonusuri plăcute pentru dvs. Plasați comanda dvs online pe website-ul nostru sau prin intermediul aplicației mobile pentru a achiziționa un senzor de unghi de servodirecție dar și multe alte lucruri cu adevărat ieftine.

Selector Senzor volan pentru

Coş
#
Coșul dvs. este gol