loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Arc fata spate și față, spate stânga dreapta, față stânga dreapta în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Arc fata de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Arc fata auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Arc spiral spate și față
 • Auto Arc spiral spate și față plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Arc spiral față stânga dreapta plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Arc fata plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Arc fata spate stânga dreapta plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Arc spiral plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Arc spiral defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Arc spiral

Un automobil modern este compus dintr-un număr foarte mare de dispozitive și mecanisme, printre care găsim și un număr elevat de suporturi elastice. Arcul de suspensie e un suport elastic, a cărui sarcină este de a garanta confortabilitate în timp ce conduceți automobilul.

Arcul de suspensie atenuează forța dinamică căreia se supune caroseria din cauza neregularităţilor de pe suprafața drumului. Arcul este realizat prin înfășurarea unei bare de oțel. Caracteristicile sale depind de tipul de oțel utilizat în construcția sa, precum și de sarcinile la care el se supune. Aceste caracteristici pot fi progresive sau liniare. Arcurile de suspensie lineare nu-și schimbă calitățile concomitent cu majorarea sarcinii. Cu alte cuvinte, aceste arcuri au o rigiditate constantă și independentă de sarcina la care se supun. Arcurile de suspensie cu caracteristici lineare sunt produse în conformitate cu o schemă, care s-a consolidat de-a lungul timpului. Rigiditatea constantă este o caracteristică a arcului pe întreaga sa lungime, iar spiralele sunt toate identice (în afară de ultima, care se sprijină de suport). În ceea ce privește arcurile de suspensie de tip progresiv, acestea își modifică rigiditatea în baza sarcinii (când arcul este supus contracției, rigiditatea sa crește).

O perioadă de exploatare prea lungă deseori provocă un efect coroziv asupra metalului, care, la rândul său, poate duce la reducerea capacității arcului de a absorbi energia. În acest caz, suspensia începe să lucreze la capacitatea sa maximă, iar aceasta duce la distrugerea unor elemente ale caroseriei.

Determinarea parametrilor preciși în timpul achiziționării unui arc de suspensie este practic imposibilă. Controalele pe care le puteți face sunt doar aproximative. În cazuri particulare, acestea vă pot ajuta doar în a evita cumpărarea unui arc contrafăcut. Din acest motiv, vă sfătuim să cumpărați doar arcuri de suspensie recomandate de producător sau, în cel mai rău caz, de la producătorii care nu vă par suspecți. Dacă aveți nevoie de un arc de suspensie nou, bine ați venit în magazinul nostru online. Veți fi surprinși de calitatea pieselor de schimb pe care le veți găsi aici. Și toate acestea la un preț accesibil și cu timpi de livrare rezonabili. În afară de arcuri de suspensie, în magazinul nostru online veți găsi multe alte piese de schimb, inclusiv: set de rulmenți pentru butucul roții, cablu pentru acționarea frânei de parcare, curele dințate, oglinzi retrovizoare externe, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol