loader
Vă rugăm să aşteptaţidotted
Automobil Rulment sarcina amortizor spate și față, față și spate în calitate top la preț redus
 • Top Preț
  Autopieseonline24.ro garantează Rulment sarcina amortizor de înaltă calitate la prețuri foarte atractive.
 • Costuri de livrare
  Economiseşte pe costuri de livrare Livrare gratuită pentru comenzi de peste 560 RON
 • Gamă largă
  În momentul de faţă, gama noastră de produse depăşeşte 500000 piese auto
 • Livrare rapidă!

  Metoda de livrare

  Veți primi piesele Rulment flansa amortizor auto comandate în termen de câteva zile lucrătoare

 • COMODO - a plati siguranță pentru Flansa amortizor spate și față
 • Auto Rulment amortizor față și spate plătite prin intermediul Master Card
 • Vehiculul Palier amortizor față și spate plătite prin intermediul Visa Card
 • Automobil Rulment flansa amortizor plătite prin intermediul American Express
 • Mașină Rulment flansa amortizor spate și față plătite prin intermediul PayPal
 • Auto Rulment sarcina amortizor plătite prin intermediul Transfer Bancar

Înlocuiți dispozitivul Flansa amortizor defect sau a cărui durată de utilizare a expirat! Găsiți informații utile cu privire la Flansa amortizor

Dispozitivul pentru automobile compus dintr-un arc și un amortizator se numește suport de amortizor. Acesta este un element foarte important care intră în componența sistemului de suspensie. Sarcina sa principală este de a se opune loviturilor cauzate de neregularitățile suprafeței de drum în timpul conducerii. Rezistența suporturilor de amortizare este limitată. Aceasta înseamnă că daunele semnificative ar putea duce la defectarea barei de sprijin a amortizatorului. Din acest motiv, este recomandată cu insistență verificarea periodică completă a amortizorului. Inspecția vizuală a amortizatorului vă va ajuta să detectați doar problemele funcționale ale suportului. Aceasta este o procedură destul de ușoară, care poate fi efectuată și în mod independent. În acest sens, odată ce ați aprins motorul, puneți prima viteză sau marșarierul.

După aceasta, agitați mașina cu mâinile până a ajunge la o amplitudine de 5 cm. Faceți așa ca mașina să nu se mai clatine în partea de jos. Fiți atenți: dacă mișcarea mașinii în sens invers are loc, însă numai pe jumătate, suportul amortizorului nu este defectuos. Bazându-vă pe aceeași procedură, controlați și celelalte suporturi. Nu uitați, dacă cel puțin unul din aceștia nu este funcțional, la fânare va avea de suferit și fundul automobilului. În ceea ce privește înlocuirea suportului de amortizare, specialiștii recomandă o substituţie în pereche, deoarece, pentru a lucra mai bine, ambii trebuie să aibă aceleași caracteristici tehnici și de exploatare. Capacitatea funcțională a suportului poate fi controlată chiar și în timpul condusului. Primul semnal de alarmă în acest sens este atunci când auziți un zgomot caracteristic în timpul conducerii pe drum accidentat. În asemenea cazuri, controlați suporturile, deoarece de cele mai multe ori sunt ele de vină. Dacă această presupunere s-a adeverit, primul lucru care trebuie de controlat este dacă suportul e fixat în mod corespunzător.

Aveți nevoie de o bară de sprijin pentru amortizor? Nu pierdeți timpul stând în rând, în fața unui magazin specializat. Pentru a accelera în mod semnificativ procesul de căutare, accesați magazinul nostru online, unde veți găsi piese de schimb la un preț foarte avantajos. Tot aici veți găsi multe alte piese de schimb, cum ar fi: instalația electrică de aprindere, condensatorul, bujia incandescentă, rezonatorul, etc.

Coş
#
Coșul dvs. este gol